Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Breakfast Bowl svenska bär – magiskt god frukost!

Breakfast Bowl svenska bär - recept

Så här i sommartider är det ju magiskt att äta frukosten utomhus, precis som det är magiskt att äta alla andra måltider ute också. När vi är hemma äter vi oftast frukosten på altanen eller i paviljongen, men häromdagen testade jag att äta den i växthuset. Det var mysigt det också.

Det var dessutom en galet god frukost jag åt; en Breakfast Bowl med svenska bär. För nu när de svenska bären är som godast gäller det att passa på och njuta av dem.


När det kommer till Breakfast Bowls fungerar det att ta det du har hemma och om du ska göra den av bär, som jag, är det bara att ta de du har tillgång till. För mig blev det jordgubbar och hallon, som vi hade köpt i Öregrund, samt blåbär från skogen och smultron från trädgårdslandet. Mums, drömmigt gott!

Breakfast Bowl svenska bär – recept

Så här gjorde jag mina Breakfast Bowl med bär:
🍓 Först lade jag ett lager av jordgubbar, delade i bitar, längst ner i skålen.

🥭 Så hällde jag på rejält med krämig mangoyoghurt från Valio. Så god och fri från socker!

🫐🍓 Därefter varvade jag blåbär, hallon, jordgubbar och smultron i olika rader.

🌰 En rad fick utgöras av müsli från Paulúns.

Breakfast Bowl svenska bär - recept
Breakfast Bowl svenska bär - recept

Så fräsch, god och näringsrik!

Liknande recept:

Lämna en kommentar

Annons
Annons