Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Jobbstart och halvårscheck på nyårslöften

Halvårscheck på nyårslöften - Karin Axelsson

Det är måndag morgon och jag startar igång att jobba efter sex veckors lång semester. Har haft en magisk semester, men tycker ändå att det ska bli skönt och härligt att börja jobba igen. Är så redo för det!

Börjar kanske även du jobba idag?

Halvårscheck på nyårslöften

I samband med att jag börjar jobba efter semestern vill jag ta en halvårscheck på nyårslöften. För som några av er kanske minns lovade jag ju mig själv i samband med nyårsafton att göra mer av dessa tre saker under 2021:

  • Oftare ha läppstift! Ett par färgglada läppar kan få den gråaste måndag att kännas både piggare och roligare. Därför är det så värt!
  • Laga mat ute oftare. Än har vi varken skaffat stormkök eller muuriika, men jag är bra sugen. Älskar ju att vara ute i naturen och maten smakar alltid bättre där!
  • Alltid se till att ge mig själv tillräckligt med sömn. Jag kan tyvärr slarva med det ibland, men är aldrig värt det. Vi behöver sömn för att må 100% bra. Så är det bara!

>>> Här kan du läsa mer om dessa tre målsättningar för 2021. <<<

Så frågan är nu hur det har gått. Här får du veta:

  • Jag har haft läppstift mycket oftare än 2020, men skulle kunna ha det ännu oftare. Både igår och idag firar jag därför jobbstart med röda läppar!
  • Vi lagade mat ute redan i vintras (korvgrillning i eldkorg) och nu i sommar har vi tagit ut kokplattorna ett antal gånger för att laga magen. Så mysigt!
  • Jag har nog aldrig varit så utsövd som jag är nu. Ska verkligen försöka hålla i detta med att sova tillräckligt även när jobb och vardag drar igång!

Älskar att sätta upp nya mål, utmaningar och planer. Men jag älskar också att följa upp och revidera om det behövs. I detta fall är jag hittills nöjd, både med de tre löftena/målen i sig och med hur jag har lyckats hittills.

Nu gäller det bara att göra ännu mer av dessa tre under hösten. För jag vet att jag mår bra av det!

Ha en magisk måndag, fina du!

Tags : Målsättning

Lämna en kommentar

Annons
Annons