Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 33 2021 ♥

Hösten är här nu. Det både känns i vädret och i aktiviteterna. Jag älskar hösten så jag njuter. Det jag framför allt njuter av just nu är att det fortfarande finns blåbär kvar att plocka i skogen (igår kväll gick jag en blåbärsrunda), att luften är krispig och morgnarna fortfarande är ljusa samt att det händer en massa skoj på jobbet. Här kommer denna veckans bästa!

Solrosor hemma hos oss

Veckans bästa från vecka 33 2021

Veckans vackraste

Den här veckan har jag hunnit med att pyssla i trädgården en hel del på kvällarna. Som jag njuter av att gå runt där bland våra solrosor och andra växter!

Innebandy

Veckans träning

Måndag: Innebandy med kollegorna för första gången på ett år. Vilken lycka!!

Tisdag: Löpning hemma på morgonen

Onsdag: Ett pass på Barry’s – så kul!

Torsdag: Rörlighetsstyrka

Fredag: Lätt jogg ner till sjön där jag körde några övningar med gummibandet innan jag joggade hem igen.

Veckans mysigaste

I söndags lämnade vi våra barn hos farmor. Då såg det ut så här när de satt och pärlade i farmors kök. Ikväll kommer de hem igen och som jag längtar!

Veckans mest boostande

Det som har boostat mig allra mest har varit att innebandyn på jobbet har startat igång igen samt att jag har startat igång mitt medlemsskap på ClassPass igen. Hur bra det än har funkat att bara träna hemma under Coronapandemin älskar jag att vara igång med annan slags träning också!

Blåbärsscones recept

Veckans godaste

Jag lovar dig att dessa blåbärsscones är helt klart veckans godaste.

Veckans mest inspirerande

Jag hörde nyligen någon som sade:

Man dör bara en gång, men man lever varje dag.

Det slog mig hur sant det är och att det verkligen gäller att ta vara på varje dag då!

Yoga i skogen - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Allra flest har läst om förra veckans Veckans Bästa, men många har också varit inne på inlägget om yoga i skogen. Alltså, vilken härlig stund det var!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp denna bild i helgen och skrev detta:

Så här pigg och glad var jag efter första sprutan. Igår tog jag min andra spruta och idag är jag inte alls lika kaxig. Febrig och helt sänkt… 🥵😩 Men det är det såklart värt och jag är säker på att jag kommer må bra imorgon igen!😃

Jag läste nyligen att 58,9% av kvinnor över 18 år har vaccinerat sig med två doser nu. Men bland män över 18 år är denna siffra bara 52,7%. Vad kan det bero på?

Jag tycker att vi alla ska ta detta på allvar och vaccinera oss. För vår egen och andras skull.💉❤️

@karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Åh, vad jag ska mysa med barnen nu när de kommer hem i helgen. Vi ska också ha kalas för dottern, som fyllde sju år tidigare i somras. Hoppas så att hon kommer ha kul på kalaset!

Njut av veckoslutet, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons