Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Yoga i skogen

Yoga i skogen - Karin Axelsson

Det var tidig morgon och jag gav mig ut för en morgonpromenad i vårt närområde. Jag hade yogamattan med mig under armen för jag hade en tanke om att köra ett yogapass i slutet av min promenad. Jag hade inte bestämt ännu exakt vart jag skulle yoga, men jag visste att jag ville att det skulle bli yoga i skogen. Jag hade på känn att det skulle kunna bli alldeles särskilt magiskt att köra yogapasset där och tänk vad rätt jag hade.

Efter att jag hade promenerat i närmare en timme och ännu inte hittat den optimala platsen bestämde jag mig för att göra mitt yogapass i närheten av hemmet. Vi bor ju precis bredvid skogen och tänkte att det borde finnas en bra plats någonstans intill vår tomt.

Jag hade alltså inte behövt ha med mig yogamattan under armen på min promenad för platsen jag valde låg ca tio meter från vår trädgård. Här, intill granar, tallar och björkar, rullade jag ut min yogamatta och det kändes verkligen som den perfekta platsen.

Mitt yogapass bestod av ett gäng olika övningar med rörlighetsstyrka i fokus. Det var den typen av pass som jag älskar eftersom jag känner att det gör så gott för kroppen. Jag får sträcka ut stela muskler samtidigt som jag får utmana dem i både styrka och rörlighet.

Att utföra detta pass medan morgonsolen silade in genom trädstammarna och jag fick titta upp på trädtopparna var verkligen så härligt. Det enda negativa var myrorna, men de fick jag liksom ta på köpet…

En stund senare var jag skönt mjuk i kroppen och jag var så nöjd över att ha hittat denna perfekta plats för yoga skogen i precis intill vår tomt. Vilken lycka!

>>> Kolla in min ReelInstagram för att se lite mer av de övningar jag gjorde under detta pass! <<<

Kolla in fler av mina härliga yoga-inlägg via denna länk.

Lämna en kommentar

Annons
Annons