Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Fab40+ – om klokheten och tryggheten som kommer med åren

Fab40+ - Karin Axelsson

Igår fyllde jag 42 år och vilken fantastiskt fin dag det var. Förutom att solen sken och verkligen värmde med sina strålar fick jag njuta av så många fina hälsningar, kramar och gåvor. Vilken dag och vilken skön grej det är att vara Fab40+.

Fab40+ – klok och trygg!

Jag tror att vi är många som känner igen oss i att vi blir klokare och tryggare med åren. Sedan jag passerade 40 känner jag verkligen det. Jag bryr mig inte lika mycket om vad andra tycker (även om jag fortfarande får jobba en del med det) och jag har en helt annan trygghet i mig själv.

Det är stor skillnad på Karin 22 och Karin 42 och jag är tacksam över att åren har gett mig den trygghet och klokskap som jag besitter nu.

Några konkreta saker som gör att jag mår bättre som 42 än som 22:

  • Jag vet vad jag vill och vad jag mår bra av och jag ser till att ge mig själv så mycket som möjligt av det.
  • Jag har mer av ett “Fuck off”-kapital. Så skönt!
  • Det är inte bara jag som står i centrum för mig själv. Att få finnas där för mannen och barnen är det finaste!
  • Som sagt; jag är inte lika brydd om vad andra tycker och tänker om mig. Jag gör min grej ändå.

Är så tacksam för dessa dagar av firande, både för den magiska helgen i Mälardalen och för allt fint firande igår.

Det är en bra ålder den här 42-åriga åldern. Jag brukar tycka det om alla åldrar jag fyller, men det brukar också vara min sanning just då. Som 42 är jag så klok och trygg som jag vill vara och det känns skönt.

Jag gillar nästan precis allt med att vara 42. Vi får se om jag också kommer älska denna ålder tids nog.

Lämna en kommentar

Annons
Annons