Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Kettlebellpass – ett snabbt och svettigt pass med kettlebells

Kettlebellpass - Karin Axelsson

Alltså, jag älskar att träna med mina kettlebells! Kanske är det de fina färgerna i gult och grönt som gör mig så glad eller så är det för att kettlebellträning är ett grymt bra sätt att träna på. Oavsett så ger jag er här ett snabbt och svettigt kettlebellpass, ett som jag gjorde häromdagen.

Vem har inte 20 minuter över? För så snabbt är detta pass. Häng med!

Kettlebellpass på 20 minuter

Innan du drar igång själva kettlebellpasset är det bra att värma upp kroppen. Gör gärna några övningar för överkroppen med gummiband. Annars fungerar det att jogga på stället, göra några knäböj och utfall samt utföra några sköna rörelseövningar.

Så är det dags att plocka upp dina kettlebells. Ha gärna några olika tunga vikter så att du kan variera tyngd beroende på övning.

Sätt en timer på 20 minuter och kör övningarna efter varandra utan paus tills klockan ringer. Kör gärna övningarna nedan och 8-12 repetitioner per övning innan du byter till nästa.

Hur många varv hinner du på 20 minuter?

Övingarna jag körde i detta pass:

💪 Enarmsrodd
💪 Axelpress med båda händerna
💪 Kettlebellsvingar – först låga, sedan höga
💪 Enarmssving med axelpress
💪 Squats
💪 Goblet Squats

Efter 20 minuter är du skönt flåsig. Det kanske jag lova!

>>> Klicka in och kolla på min ReelInstagram där jag visar övningarna i detta kettlebellpass i snabbt tempo! <<<

Kör hårt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons