Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Varma drycker recept- godaste varma dryckerna på hösten

Pukka te i september

Temperaturen har verkligen sjunkit på senare tid och nu är sensommaren helt klart slut. Imorse var det bara 3 grader när jag gick utanför dörren. Burr! Det fina med denna kalla period av året är att det är desto godare och mysigare att dricka varma drycker. Här vill jag tipsa om mina godaste sådana!

Mina godaste varma drycker

Tänk dig att du har varit ute på en kall och frisk promenad eller löptur. Du kommer in och är lite frusen. Att då värma på en choklad, kaffe eller te och dricka är bland det härligaste.

Varm choklad

Varm choklad är ju en klassiker att dricka på hösten och vintern. I detta inlägg berättar jag om varm choklad som förkylningskur.

varm choklad som medicin

Och här tipsar jag om varm choklad som medicin vid hosta. Tänk så bra, eller hur?!

Varm choklad utan socker

Om du vill undvika det raffinerade sockret i din varma dryck kan jag rekommendera denna varma choklad utan socker. Minst lika god och bättre för hälsan!

Pukka te i september

Annars är te min absoluta favoritdryck så här års. Jag dricker det gärna till både frukost och som en värmande dryck på kvällen. Om jag var tvungen att välja en enda tesort att dricka skulle det vara teerna från Pukka. En favorit bland Pukkas tesorterna är den med lakrits och kanel. Har du testat?

Äppelkaka med vaniljsås

Ett annat riktigt gott Pukka-te är den med smak av äpple och kanel. Nu på hösten passar den extra bra att dricka och jag kan lova att den är magisk god att dricka till min goda äppelkaka.

Äppelscones recept

Missa inte heller mina äppelscones tillsammans med en rykande kopp te. Ljuvligt!

Varma drycker kan ju vara en del av att kurera en förkylning. Här får du fler tips på förkylningskurer. Hoppas såklart att du inte behöver bli förkyld denna höst så du slipper läsa på om detta.

Välkommen kyla och höstens alla goda värmande drycker!

Lämna en kommentar

Annons
Annons