Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 35 2021 ♥

Wow, så mycket sol vi får njuta av denna vecka!☀️ Det är fredag kväll och här kommer veckans bästa från en solig sådan i månadsskiftet augusti/september.

Veckans bästa från vecka 35 2021

Veckans vackraste

Vi tog en kvällspromenad hela familjen en kväll den här veckan och när vi kom tillbaka hade skymningen sänkt sig över trädgården och växthuset. Kvällarna så här års är så fina!

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Jag skrev också ett inlägg i veckan om vackra september och vad som händer i naturen denna månad. Tänk vad mycket fint vi har att se fram emot och njuta av nu!

Veckans träning

Det har blivit en bra mix av styrka, rörlighet och löpning. Bara väldigt korta pass, men också väldigt effektiva. Me like!

Det kettlebellpass jag körde i tisdags morse var roligt, snabbt och svettigt. Läs mer om det via länken!

Veckans mysigaste

Storebror har varit snorig och hemma från skolan i början av veckan. När jag skulle gå för att hänga Lillasyster på skolan en av dagarna ville han följa med för att plocka nypon. Sött! Utöver det har han bäddat alla våra sängar och gjort smoothie till oss denna vecka. Vilken unge!❤️

Veckans mest boostande

Att Sverige vann mot Spanien i gårdagens VM-kval! Och ikväll kollade vi live på Sveriges U16-lag som mötte Schweiz.

Zuccinibröd recept

Veckans godaste

Vi har ätit många goda middagsrätter denna vecka och igår åt jag en riktigt maffig räksallad till lunch på Hötorgets Kvarterskrog. Rekommenderas! I övrigt är detta zucchinibröd som jag lade upp tidigare i veckan så gott. Hoppas att du testar att baka det!

Veckans mest inspirerande

Att jag drog fram mina kettlebells i veckan var inspirerande härligt. Imorse drog jag fram hantlarna istället. Också bra!

Se misstag som lärdomar - Karin Axelsson vid kaprifol

Veckans mest lästa inlägg

Oj, vad många av er som har varit inne och läst mitt inlägg om misstag som lärdomar. Känner ni igen er? Och visst är det bra att tänka så?

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Även det mest gillade inlägget på Instagram handlar om det här med att se misstagen som lärdomar:

⭐️Det finns inga misstag. Bara lärdomar!⭐️

Jag har sedan några år tillbaka valt att inte se mina misstag som just misstag. Istället ser jag dem som viktiga lärdomar. Hoppas att du tänker likadant!⭐️💪✊

För såhär:
✨Om vi inte trampar snett ibland lär vi oss inget nytt och vi slutar att utvecklas.
✨Den som inte vågar testa på nya saker och kasta sig ut är en fegis. Och det kan vara ok. Men jag vill inte vara en fegis!
✨För att bli bättre på något måste vi göra misstag.

På bloggen idag berättar jag om vilka misstag jag har gjort i trädgården med mina plantor och växter denna sommar. Eller just det, inte misstag, utan lärdomar! Dessa lärdomar tar jag med mig till nästa års trädgårdsarbete.👌

@karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Som jag behöver vila denna helg. Efter två intensiva arbetsveckor och förra helgen som också var fylld av aktiviteter ska det bli skönt med en helg i lugnare tempo.

Hoppas att din helg blir fin!❤️

Lämna en kommentar

Annons
Annons