Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 37 2021 ♥

Det är tidig fredag morgon och jag sitter på pendeltåget in till stan. Jag ska starta dagen med 1,6 km löpning och ett träningspass på bästa SPR Athlete Factory. Sedan blir det en heldag på kontoret!

Eftersom det är fredag är det dags för veckans bästa och här kommer den.

Veckans bästa från vecka 37 2021

Veckans vackraste

När jag var ute och sprang igår insåg jag att den vackra tiden med gula, oranga och röda löv på träden snart är inne. Några av trädens löv har redan blivit gula och det är så vackert!

Veckans träning

Jag har ju bestämt mig för att göra en Runstreak och eftersom jag började med den i måndags har jag sprungit varje dag denna veckan. Jag har också tränat en del styrka hemma och idag blir det styrketräning igen.

Veckans mysigaste

Våra barn börjar bli stora, men Lillasyster vill gärna fortfarande att man ligger bredvid henne i sängen inan hon somnar. Det är en så mysig stund att ligga där och hålla om henne medan hon blir allt tröttare. Snart är den tiden förbi och jag försöker njuta av den fullt ut så länge den pågår.

Veckans mest boostande

Att jag håller på med en Runstreak och att planen är att springa den i 100 dagar. Det är en boost bara att ha bestämt sig för det och jag gissar att boosten kommer vara total om jag lyckas med det.

En annan boost var också igår morse när jag och vännen sprang till sjön för ett dopp. Nu när det är så pass kallt i luften är det läge att ha med handduk och ombyte till sjön så vi hade det i varsin ryggsäck medan vi sprang. Jag skrev om denna magiska torsdag morgon igår.

Helgens goda - morotskaka

Veckans godaste

Mitt inlägg om bakverk att baka i höst får stå för veckans goda för oj, vad mycket smaskigt som finns i detta inlägg. Kolla in mina höstrecept bakning här!

Karin Axelsson - karriärtips

Veckans mest inspirerande

Det inlägg som jag skrev i veckan med karriärtipset om att uttala det du vill uppnå har inspirerat många och jag inspireras av det själv också. Läs inlägget via länken om du vill veta hur jag har gjort för att lyckas med mina karriärmål den senaste tiden!

Löpning Kungsholmen runt

Veckans mest lästa inlägg

Wow, det är många som har varit inne och läst mitt inlägg om Vad är en Runstreak? Kul! Känns som sagt också väldigt kul att jag håller på med en sådan nu!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Sett till räckvidd var det min Reel med tips om tränings- och hälsopoddar:

⭐️✨Bästa poddarna om träning och hälsa ✨⭐️

De bästa löppassen är de med en riktigt bra podd i öronen. 🏃‍♀️❤️ Här får du mina favoriter av poddar inom träning och hälsa. Har du fler tips att lägga till listan?

🎧 TRÄNINGSPODDEN med @lofsans och @jessicaalmenas – har lyssnat på den sedan start och den håller fortfarande i kvalitet. Älskar deras babbel om träning, livet och hälsan! @traningspodden

🎧 MOTIONSKLUBBEN med systrarna Kallur. Kan relatera så mycket till det @kallur och @jkallur pratar om. Är visserligen inte på deras nivå träningsmässigt, men känner igen mig i livspusslet och behovet av rörelse varje dag. @motionsklubben

🎧 MARATONPODDEN med @maratonpetra. Hon håller också kvalitet i podden trots många avsnitt. Och bra gäster har hon ofta också! @maratonpodden

🎧 HEALTHFULNESSPODDEN med Natalie Yonan. Här hittar jag ofta godbitar! @healthfulnesspodden

🎧 HEALTH FOR WEALTH med @runnerslove och @boelstier. Jag som brinner för hälsa på jobbet också plockar ofta med mig kloka ord från denna podd.

Ska man avgöra utifrån flest likes var det detta inlägg:

Jag ska göra en Runstreak!🏃‍♀️

Det är många som snackar om att göra en #Runstreak och jag vet också en hel del som har gjort en. Själv har jag gått från att inte alls vara sugen på att göra en till att nu vilja satsa på en Runstreak.🤩

🏃‍♀️En Runstreak är att springa eller jogga minst 1,61 kilometer varje dag i 100 dagar.🏃🏽‍♂️

Varför vill jag göra en Runstreak❓

För att jag vill testa hur det känns att springa 100 dagar i rad‼️

➡️ Vissa dagar kommer jag springa längre sträckor.
➡️ Andra dagar kommer jag kombinera mitt löppass med styrketräning.
➡️ Ibland kommer jag bara springa i 9-10 minuter och sedan är jag klar för dagen.

Att springa är ju bland det bästa jag vet och jag är säker på att jag kommer njuta av att få göra det varje dag. 🏃‍♀️🤩🎉Jag startade min Runstreak igår måndag och kommer vara klar med den i slutet av december.

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Denna helg åker jag och barnen för att hälsa på pappa/morfar, som bor i Östergötland. Det blir mysigt att hänga med honom och planen är att vi bland annat ska fiska och ta en tur med hans roddbåt.

Hoppas att du får en alldeles magisk fredag och en grym helg!! Gör den till magisk!

Lämna en kommentar

Annons
Annons