Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 38 2021 ♥

Hösten är här på riktigt. Luften är krispig och kylig och det är full fart på alla plan. Här kommer veckans bästa för den här veckan.

Veckans bästa från vecka 38 2021

Veckans vackraste

Det är så vackert att vara ute på morgnarna nu. Några morgnar den här veckan har jag haft turen att tajma in en vacker morgonhimmel följt av en sol som stiger långsamt bakom träden.

Veckans träning

Jag fortsätter ju med min Runstreak så jag har och kommer springa varje dag denna vecka. Utöver det har jag spelat innebandy, tränat på SPR Athlete Factory samt tränat hemma i form av gummibandsstyrka och rörlighetsstyrka. En skön och bra mix!

Veckans mysigaste

Barnen är pepp inför helgen när hela familjen ska åka bort för att fira min födelsedag. Kommer garanterat bli veckans mysigaste!

Runstreak tips - Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Det boostar mig att det är så pass enkelt att göra en Runstreak. Än så länge har jag gjort 12 dagar så jag kanske inte ska vara alltför kaxig. Målet är ju 100. Men jag känner på mig att detta är min grej så här har jag delat med mig av mina Runstreak-tips.

Äppelscones recept

Veckans godaste

Det är så gott att dricka te och äta scones nu. Jag skrev detta inlägg om de godaste varma dryckerna i veckan och av dem är det Pukka-te med smak av äpple och kanel som jag njuter mest av för stunden.

Solnedgång hemma hos oss

Veckans mest inspirerande

Skrev om det här med att vi dör en gång, men vi lever varje dag. Det är så sant och det inspirerar mig till att vilja maxa varje dag så mycket jag kan (och vill).

Träningsendorfiner - Hemmaträning

Veckans mest lästa inlägg

Många har läst inlägget om att vältränade får fler träningsendorfiner. Intressant ämne, tycker jag själv!

Veckans bästa Instagram-inläggg

Jag skrev detta inlägg i söndags kväll när jag och barnen hade kommit hem efter en helg hos min pappa:

Visst kan det vara skönt med mycket återhämtning och vila på helgen. Men det är helgerna med många upplevelser, aktiviteter och härligt socialt umgänge som får själen att må bra. Precis en sådan helg har jag just haft❣️

Jag och barnen har varit hos morfar/pappa och både fått mycket kvalitetstid med varandra samt:

🛶 åkt en tur med morfars roddbåt.
🎣 fiskat (och inte fått napp).
🏨 sovit på hotell.

Jag har såklart också sprungit mina dagliga pass och kan nu summera min första Runstreak-vecka!🏃‍♀️✌️

Hur har din helg varit? Har du sysslat med återhämtning eller upplevelser?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Som jag nämnde åker jag och familjen bort i helgen. Planen från början var att vi skulle ta husvagnen för en husvagnshelg, men nu har vi bokat hotell istället. Ska bli lyxigt, skönt och härligt!

Njut nu av din fredag och helg – gör den till din!

Lämna en kommentar

Annons
Annons