Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Mina tankar inför en stundande november

Löpning Kungsholmen runt

Det blir vad vi gör det till. Snart är november här och vi kan faktiskt göra det till årets bästa månad. Om vi vill! Förra året skrev jag detta inlägg om november 2020 som årets bästa månad. Och jag vill påminna dig om det. Läs inlägget och låt dig inspireras om en stundande november. Utöver det jag skriver där kommer jag fokusera på punkterna nedan för att månaden ska bli så härlig som den kan bli!

En stundande november – detta ska jag göra:

Vissa aktiviteter gör jag varje månad och de kommer jag såklart göra även under november. Jag kommer fortsätta min Runstreak och springa varje dag i november, jag kommer kallbada och jag kommer vara utomhus så mycket som möjligt i övrigt.

Dessutom ska jag:

  • Läsa böcker: Jag har två böcker på mitt nattduksbord som jag inte har läst innan. Båda verkar väldigt intressanta och viktiga så nu vill jag verkligen unna mig att läsa dem.
  • Jag och dottern ska baka mycket. Hon vill att vi bakar kladdkaka nu till helgen och jag kommer garanterat börja med julbaket innan november månad är slut. Pepparkakskrydda är så fantastiskt gott att baka med och det måste jag får tjuvstarta med innan advent.
  • Barnen älskar att julpyssla och så fort Halloween är över känns det rimligt att börja med det.
  • Firande: Eftersom farsdag inträffar i november kommer vi fira både mannen och våra papporna. Sonen fyller tio år i slutet av november. Det är stort! Men största av allt är att min syster ska få sitt första barn denna månad. Jag ska bli moster och barnen får sin första kusin. Vilken magisk månad!

Jag är så fylld av pepp inför årets november. Det kommer bli en så härlig månad!

Här ett gäng bilder från förra årets november. Håll med om att november är en väldigt fin månad!!

Kallbad november
Soluppgång i november vid Norr Mälarstrand, Stockholm

Vad kommer du unna dig att göra under november? Se till att skapa dig en fin sådan!

Lämna en kommentar

Annons
Annons