Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

KarinAxelsson.se är en av Sveriges bästa bloggar!

En av Sveriges bästa bloggar - KarinAxelsson.se

I veckan fick jag ett roligt mail i min inkorg. Mailet handlade om att min blogg KarinAxelsson.se har blivit utsedd till en av Sveriges bästa bloggar. Så kul!

Sveriges 4:e bästa hälsoblogg

Det är jämförelsesajten Produktexperter.se som har analyserat många webbsidor och bloggar och slutligen kommit fram till en topplista med 50+ bloggar, som de anser vara Sveriges bästa. Min blogg är med som nummer fyra i kategorin Hälsobloggar.

Detta är utmärkelsetexten för min blogg:

Vill du få träningstips, ta del av recept, eller bara hänga med på en spännande livsresa? Då kommer du vilja ta en titt på Karin Axelssons fantastiska blogg. Här får du allt detta och mycket mer. Det vi gillar mest är det faktum att Karin skriver på ett sätt som gör att det känns att läsaren blir inkluderad, vilket gör att upplevelsen blir otroligt uppslukande.

Hämtat från Produktexperter.se

För mig betyder denna utmärkelse mycket. Jag älskar att inspirera via bloggen, men självklart blir det ju ännu roligare när jag tydligt ser att det gör skillnad!

Hur Produktexperter har utsett de bästa bloggarna

Genom att använda sig av SEO-verkyget Ahrefs har de tittat på och jämfört en uppsjö av sajter och bloggar när det kommer till trafik till sajten och antal sidor som rankar i topp. Jag jobbar ju hårt med SEOn för KarinAxelsson.se och har därmed en bra siffra på båda dessa KPIer. Kul ett se att mitt SEO-arbete under alla år ger utdelning!


Med denna utmärkelse i åtanke springer jag vidare med min Runstreak och firar lite extra just denna dag. Tack Produktexperter för att ni uppmärksammar mig och mitt jobb med bloggen!

Det finns många bra bloggar där ute och jag är tacksam över att få denna hyllning med det som är mitt lilla sidoprojekt, men som samtidigt är en så viktig och värdefull del av mig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons