Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 39 2021 ♥

Sista veckan i september och wow, vilken vecka vi har! Veckan började med sol och värme samt med att jag fyllde år. Den har sedan fortsatt med mycket roligheter och fina stunder. Här kommer det bästa från min vecka.

Veckans bästa från vecka 39 2021

Veckans vackraste

Jag har som tradition sedan några år tillbaka att alltid inleda med födelsedag med löpning. Helst springer jag i skogen och till sjön, vilket jag också gjorde i måndags när jag fyllde år denna gång. Vilken vacker stund det var där nere vid vattnet!

Lika vackert var det imorse när jag var tillbaka på samma plats och även passade på att ta ett morgondopp.

Veckans träning

Jag fortsätter med att springa varje dag i min Runstreak. Utöver det har jag denna vecka tränat lätt styrka hemma samt tränat Barre på Sthlm Barre. Oj, vad jobbigt det var!

Veckans mysigaste

Det ritas mycket teckningar av barnen här hemma och det är så mysigt att få dem. Jag blev överöst av fina saker från dem när jag fyllde år och denna teckning fick jag senare i veckan. Fina älskade barn!

Fab40+ - Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Att fylla år är så boostande, vilket det var även denna gång. Till och med att bli äldre känns bra. Läs här om vad jag känner över att va ra Fab40+!

Veckans godaste

Jag lagade en riktigt god kycklinggryta igår av sådant vi hade hemma. Tänk, oftast blir det som godast när man tager vad man haver!

Veckans mest inspirerande

Om en liten stund ska jag vara med i ett webinar, som vi spelar in i förväg. Det blir kul!

Ett viktigt och inspirerande inlägg jag skrivit i veckan är annars detta om att sociala medier orskakar psykisk ohälsa. Läs det om du inte redan har!

Strängnäs

Veckans mest lästa inlägg

Många har läst inlägget om vår magiska helg i Mälardalen. Det var också en väldigt magisk helg!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Jag skrev detta på min födelsedag:

Vilken magi att fylla år!💐🌸💖🎉🥳🙏

I helgen blev jag firad storslaget med en ljuvlig Staycation i Mälardalen med familjen (läs på bloggen om du vill) och idag har jag blivit firad till 1000. Tack alla för kramar, hälsningar, blommor och fina ord. Det betyder ALLT!❤️🙏

Imorse födelsedagsspring, på jobbet ett fång med magiska blommor och ikväll har jag firat med de allra närmaste. ❤️ Älskar att fylla år och jag älskar att vara 4️⃣2️⃣, i alla fall på nästan alla sätt!

Tack för att ni finns❣️

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Barnen ska få ha “ja-dagen” imorgon, vilket betyder att de får bestämma allt vi ska göra denna dag. Blir spännande! I övrigt ser jag fram emot bio med familjen ikväll och skönt häng hemma.

Njut av din helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons