Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 40 2021 ♥

Vi har kommit in en bit i oktober och det är så sprakande vackert utomhus. Här kommer veckans bästa från den här veckan.

Veckans bästa från vecka 40 2021

Veckans vackraste

Det är ju som sagt så vackert ute nu och jag ska njuta av många sådana här morgnar under oktober. Imorse sprang jag i dimma och en färgsprakande himmel. Ni ser hur vackert det var på inläggets första bild.

solrosor

Solrosorna jag plockade in från trädgården i helgen är också vackra. De njuter vi av att ha i köket nu!

Veckans träning

Jag fortsätter med min Runstreak genom att springa varje dag. Är uppe i dag 26 nu! Utöver löpning har det blivit innebandy, gummibandsstyrka och rörlighetsstyrka.

Veckans mysigaste

Åh, senaste mysiga stunden var när jag gick hand i hand med dottern och sparkade i höstlöv efter att jag hämtade henne från skolan idag. Sådana stunder är så värdefulla och fina!

En av Sveriges bästa bloggar - KarinAxelsson.se

Veckans mest boostande

Såklart kul att bli utsedd till en av Sveriges bästa bloggar nu i veckan!

fiberrik och nyttig ugnspannkaka recept

Veckans godaste

Till en av veckans middagar lagade jag både vanliga pannkakor och ugnspannkaka. Det är ju fantastiskt gott med ugnspannkaka, tycker jag. Här hittar du mitt receptet på fiberrik ugnspannkaka. Ät den gärna med äpple och keso.

Hemmakontoret frukost

Veckans mest inspirerande

Vi är tillbaka och jobbar minst 60% på kontoret nu, vilket är grymt inspirerande. Men det är också inspirerande att sitta och hemma och jobba med tända ljus och väldoftande blommor på bordet. I veckan skrev jag detta inlägg med hemmakontor inspiration.

Veckans mest lästa inlägg

Det är inlägget om att min blogg är en av Sveriges bästa bloggar som flest av er har läst. Kul!

Ja-dagen - Karin Axelsson

Många har också läst inlägget om Ja-dagen. <<< Det hittar du via länken här!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Detta som jag skrev i början på veckan:

En helg hemma var precis vad jag behövde 🏡❤️🙏

För ett par veckor skrev jag om hur härligt det är att upptäcka nya platser och göra aktiviteter på annan ort på helgerna. Det tycker jag fortfarande. Men efter att ha varit bortrest tre helger i rad tyckte jag också att det var väldigt härligt att vara hemma under den helg som var.🙌

Detta njöt jag av under helgen:

🌻 Jag fixade i trädgården och som ni vet är jag som mest rofylld då. Eftersom våra solrosor har gjort sitt för i år plockade jag in de som fortfarande blommar och slängde resten på komposten. Nu njuter vi av dessa små solrosor i vårt kök istället!

✅Jag hann checka av en del praktiskt som inte har hunnits med i veckorna. Så skön känsla!

👫 Barnen fick ha Ja-dagen på lördagen. Det innebar att de fick bestämma vad vi skulle göra och vi föräldrar var tvungna att säga ja. Dagen bestod till stor del av att vara i simhallen, efter deras önskan. Är de nöjda är jag nöjd, liksom!

Just precis den här typen av helg ger mig den energi jag behöver för att gå in i nästa vecka på topp. Så härligt! 💪🤩🥳

Hur ser din perfekta helg ut?


Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Vi baka kanelbullar, kolla på spännande fotbollsmatch och hänga. Så mysigt!

Njut av din helg, vad du än gör!

Lämna en kommentar

Annons
Annons