Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 41 2021 ♥

Positiv feedback - Karin Axelsson

Det är tidig fredag morgon och jag har just sprungit en runda i regn och mörker. Så uppfriskande och härligt!

Här kommer veckans bästa från denna vecka.

Veckans bästa från vecka 41 2021

Veckans vackraste

Så här års är mina morgonrundor mörka, precis som jag skrev om via länken. Men i samband med att jag har lämnat barnen eller gått en runda på lunchen har jag fått njuta av en del som och sprakande vackra höstlöv.

Veckans träning

Jag kör vidare med min Runstreak och är nu uppe i 33 dagar. Till skillnad från förra veckan har jag dessutom fått till ordentligt med styrketräning. Detta framför allt tack vare det tunga styrkepass som jag var på igår.

Veckans mysigaste

Jag insåg precis att det inte alls är länge kvar tills julpysslet och julförberedelserna. Det ska bli mysigt!

Pokébowl med kyckling recept

Veckans godaste

Lätt denna Poké Bowl med kyckling, som jag har ätit två luncher i rad.

Positiv feedback - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Skrev detta inlägg om positiv feedback i veckan och blir själv inspirerad av det. Så viktigt och värdefullt det är alltså!

Så får du gröna tomater att mogna

Veckans mest lästa inlägg

Det är väldigt många som har läst mitt inlägg från i måndags om hur man får gröna tomater att mogna.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Hon höll på att knäcka mig!💔😥

Jag var en ung vuxen och hade precis utbildat mig till aerobicsinstruktör. Att jag hade tagit modet till mig och utbildat mig till instruktör var så stort för mig. 💪 Och jag hade dessutom fått fasta klasser på en av de stora träningskedjorna. Vilken dröm!🤩

Jag förberedde mig ordentligt inför varje klass och min pepp var total.🎉

Men så fick jag veta att en av deltagarna på mina klasser tyckte att jag var dålig som instruktör. Hon kom alltid på mina klasser, såg sur ut, svarade inte på tilltal och efter klassen lämnade hon negativ feedback om mig till min kollega i receptionen.

Snacka om ont i magen jag hade inför mina klasser nu. 😥 Hon fortsatte att komma och hon fortsatte att ge mig dåliga omdömen. Och jag kan lova att jag blev inte bättre som instruktör när hon var med och jag visste vad hon tyckte. Men jag var för ung och rädd för att konfrontera henne eller ens stå upp för mig själv. Så jag slutade hålla mina klasser.

Jag kände mig totalt misslyckad som instruktör…😭

Efter något år växte modet inom mig. Hon skulle inte få knäcka mig och ta det jag älskade så från mig!

Sedan dess har jag:
🤱Startat upp och hållit i mammaträning under min föräldraledighet.
🏃‍♀️Utbildat mig till löpcoach och hållit i löpklasser.
💪Instruerat klasser på jobbet i allt från cirkelträning till styrkeklasser och yoga.

Glädjen i att instruera i träning är magisk och jag är så glad och stolt för att jag tog revansch!👊

Vi får inte låta sådant här ske, att en person får ta bort ens dröm och kärlek till något. 💔❤️

Du som kämpat för din dröm: Ge inte upp och låt ingen trampa på dig!❤️💪

Följ mig på @karinaxelsson.se

Veckans mest boostande

Jag lade upp samma inlägg som Instagram-inlägget ovan på LinkedIn och fick en fantastisk respons. Om man ska titta på siffror blev det mitt bästa LinkedIn-inlägg någonsin och jag är så tacksam för all kärlek och all pepp jag har fått, både på LinkedIn och Instagram.❤️🙏

Just nu har LinkedIn-inlägget nått ut till 38 000 visningar. Det är mycket för mig!! 🤩

Vad jag ser fram emot i helgen

Det blir mycket fokus på barnens aktiviteter och i övrigt vill jag inte planera så mycket mer. Det blir vad vi känner för och det känns skönt!

Ta hand om dig, fina du, och skapa dig en så fin helg som du kan!

Lämna en kommentar

Annons
Annons