Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 42 2021 ♥

Det är återigen fredag och det känns som att vi har fredag hela tiden. Håller du med?

I och med detta är det dags för veckans bästa så här kommer den för den här veckan.

Veckans bästa från vecka 42 2021

Veckans vackraste

Det har regnat mycket denna vecka, men vi har också fått njuta av en del sol och fina stunder. En sådan fin stund var i onsdag morse när jag precis hade lämnat barnen på skolan. Solen steg med ett starkt gult skimmer, som ni ser på inläggets första bild.

Veckans träning

Jag har mixat löpning med styrketräning hemma. I måndags körde jag innebandy med kollegorna, vilket var lika kul som vanligt.

Sedan i helgen har jag nu sprungit mer än en tredjedel av min Runstreak. Det känns bra!

Veckans mysigaste

Jag njuter av de mörka, mysiga morgnarna som vi har så här års. Älskar att sitta i köket med mitt kaffe för att sedan ge mig ut i mörkret. Att tassa runt där i det mörka är både magiskt och mysigt! Här har jag skrivit mer om det.

Veckans mest boostande

I måndags var jag hos frisören och klippte av en hel del hår samt slingade mig. Så härligt och boostande!

Plättar med banan och nutella - nyttigt recept

Veckans godaste

Veckans godaste är helt klart mina plättar med banan och nutella. Helt klart svårslagen!

Yoga under purpurapeln

Veckans mest inspirerande

Det här med att vi mår så dåligt fastän vi har det så bra tycker jag är inspirerande och intressant att gräva i. Inte såklart det faktum att många mår så dåligt, utan mer att det finns en förklaring till mycket av det och att det är så viktigt att förstå det.

Knäböj utan vikt - 10 olika övningar

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg jag skrev om knäböj utan vikt har flest av er läst. Där hittar du tio bra övningar om du inte har sett det ännu!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Snart kallbadar vi på riktigt igen!🌊💙💦

I fredags invigde jag och vännen @heidistraining helgen på det bästa av sätt. Just det, genom att ta oss ett dopp i sjön. Temperaturen i vattnet är nu nere på 10 grader och mycket snart får vi njuta av kallbad i dess rätta bemärkelse. Åh alltså!! 😍

Kolla in den fina regnbågen som hälsade oss välkomna till badet och hur jag fick vada i eftersom de nu har tagit bort badbryggorna.🌈💧🩱🤩

Nog för att jag älskar sommar och höst, men att tiden för riktigt iskalla kallbad snart är här gör att det pirrar i magen av glädje.🧊❤️ Livet alltså❣️

Någon mer som känner av samma pirr?🤩

Hur kallt i vattnet är det hos dig nu?❄️💦

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Den här helgen kommer bli så fantastiskt härlig. Jag och tjejkompisarna ska bo på ett spahotell i Tranås och bara ha det skönt. Ser fram emot att hänga med dem, bada och njuta i spa’t, träna, äta gott och njuta av livet!

Hoppas att även du får njuta av en fin helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons