Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 43 2021 ♥

Det är sista fredagen i oktober och jag sitter och ska summera veckans bästa. Älskar att reflektera över veckan och plocka fram det som har varit extra bra. Häng med på denna Veckans Bästa!

Veckans bästa från vecka 43 2021

Veckans vackraste

Det var vackert att springa längs med Kungsholmens Strand igår morse. Morgonen var grå och det kom ett lätt regn medan jag sprang där. Det var skönt och uppfriskande och fint att det fortfarande finns vackra färger kvar på träden.

Att vi fortfarande har några rosor som blommar i trädgården är också vackert.

Veckans träning

I vanlig ordning har jag sprungit varje dag. Två av passen har varit lite längre och resterande har varit 1,6 km långa. Roligaste träningspasset utöver löpningen var det jag körde på SPR Athlete Factory i onsdags. Denna morgon kommer jag köra lite rörlighetsstyrka. Det känns välbehövligt!

Veckans mysigaste

Jag passar på att mysa med barnen så mycket jag kan, dels för att jag var borta i helgen och dels för att de kommer vara borta hos sin farmor nästa vecka på höstlovet. Att hämta hem dem från skolan är dagens höjdpunkt och jag älskar att de nu är inne i ett pysselmode. Just nu är det mycket som ska pysslas inför Halloween.

Veckans mest boostande

Jag fick fundera en stund innan jag hittade till svaret på denna. Just den här veckan har jag inte upplevt något som boostat mig så där rejält. Å andra sidan har jag haft fokus på att vara tacksam för allt fint jag har och det i sig boosta mig. Under rubriken Veckans inspirerande skriver jag mer om hur man kan ha det fokuset.

Födelsedagstårtor - recept på tre olika tårtor

Veckans godaste

När det kommer till inlägg är detta med tre olika födelsedagstårtor helt klart veckans godaste. När det kommer till vad jag har ätit själv så är middagen med lax, ugnsrostad potatis, grönsaker, färsk mango och sriracha mayo som utgör veckans godaste.

Yoga på brygga

Veckans mest inspirerande

Det inlägg som jag skrev i veckan om att ha rätt fokus är inspirerande och viktigt för många av oss att tänka på. In och läs för att få mina tips på hur jag gör för att hålla rätt fokus.

Badhotellet i Tranås

Veckans mest lästa inlägg

Det är riktigt många som har varit inne och läst min recension av Badhotellet i Tranås. Kul och som jag skriver där; jag kan verkligen rekommendera det!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Fick bra respons på detta som också det handlade om helgen i Tranås:

🍂🏃‍♀️ Det magiska med att springa och gå på nya platser!🏃‍♀️🍂

Vilken helg alltså!! 🤩🙌❤️ Jag och bästa tjejkompisarna har spenderat helgen i Tranås på spahotellet där och som vi har njutit.🙏

Förutom att hänga i spa’t och ätit god mat har vi njutit av att både springa och promenera i den ljuvliga skog som vi bodde precis intill.🏃‍♀️🌳🍂🍁

Just att springa och gå på nya platser ger så mycket inspiration, glädje och tacksamhet till mitt sinne. Vi har fått njuta av spring i morgonsol och promenad i kvällsljus samt mer spring under en mulen himmel. Skogsdoft, vackra björkar och sprakande höstlöv har förgyllt vår helg till max.😍

Och förutom det har det varit ljuvligt att hänga med vännerna❣️ Tack för det @annev79 @mariefarah1 @lindaahlstromnilsson och @badhotellet 🙏😘😘😘

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Insåg precis att vi kommer ställa om till vintertid i helgen. Ser fram emot att få sova den extra timmen!

I övrigt ska jag verkligen passa på att hänga mycket med barnen. De vill klä ut sig till läskiga Halloween-figurer och knacka dörr. Vi ska nog baka något gott och jag ser fram emot att få andas frisk höstluft så mycket som möjligt.

Hoppas att du får en alldeles magisk fredag och helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons