Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Från helt dränerad till fylld av energi och kreativitet

Från helt dränerad till fylld av energi och kreativitet - Karin Axelsson

Jag kan erkänna att när jag loggade ut från jobbet i fredags var jag helt dränerad. Det hade varit en fantastiskt rolig vecka, men den hade också varit väldigt intensiv. Jag var väldigt trött mentalt på grund av det och också för att vi i ledningsgruppen hade diskuterat de utmaningar vi har på jobbet på fredag eftermiddagen. Kanske inte så smart att göra det precis innan helgen…

Från helt dränerad…

Eftersom jag kände mig helt slut mentalt var helgen så välkommen när jag loggade ut i fredags. Jag bestämde mig för att släppa funderingarna på jobbet och fokusera på att ha helg med min familj istället.

… till fylld av energi och kreativitet!

Det visade sig vara väldigt klokt att släppa jobbet för att gå all in i helgen. För som jag har fått ladda batterierna just den här helgen! Nu känns de där jobbutmaningarna inte lika stora längre och jag har fått en massa kreativa idéer att testa.

Det är många som pratar om att hitta en balans i livet och jag tror verkligen starkt på det. Hur kul det än är på jobbet så behöver du pausa från det mellan varven. Du behöver återhämtning när du är ledig för att orka vara produktiv och ha energi under jobbveckan. Det är inget nytt, men kan ändå vara svårt att få till ibland. Därav behövs det att vi påminner oss själva om det!

Den här helgen har innehållit allt det jag behöver för att få återhämtning och bli ”hel” igen. Här får du min helg:

❤️ Egentid med mig själv, mannen och barnen.

☁️ Frisk luft – fantastiskt helande även när himlen är mulen!

🏃‍♀️ Löpning (Nu Runstreak dag 63!)

🍧 God mat, glass och godis. Har du testat glassen från 3 Vänner? Så god!

👩‍🌾 Omplantering av växter, händerna i jorden och fina luktärtor som jag plockade in från trädgården.

Tänk vad fantastiskt att det fortfarande i mitten av november går att plocka in luktärtor från trädgården. Magiskt!

Nu är det måndagmorgon och jag ser fram emot ännu en härligt intensiv, utmanande och lärorik jobbvecka!! 👩🏼‍💻

Lämna en kommentar

Annons
Annons