Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Livet är inte perfekt bakom Instagram!

Livet bakom Instagram är inte perfekt

Igår skrev jag på mitt Instagram om att livet bakom Instagrams fasad inte är perfekt. Och det gäller ju för alla sociala mediekanaler.

Livet är inte perfekt bakom Instagram!

Jag vet att du vet det här. Men jag vet också att vi är många som behöver påminna oss om detta mellan varven. Det är lätt hänt att ryckas med i Instagrams till synes perfekta värld och tro att alla andra har det så här alltid.

För så här är det ju:

Det finns inget liv som är perfekt.

Det finns inget som heter konstant lycka.

Det finns ingen människa som har det liv som Instagram visar. För Instagram visar bara en promille av helheten.

I mitt fall visar jag upp de delar av mitt liv som jag hoppas och tror kan inspirera andra. Men såklart har också jag mina mörka stunder. Jag älskar inte alltid att träna, men jag gör det ändå. Jag har saker som skaver, stressar och gör mig ledsen. Det är det som är livet! ❤️

Livet är inte perfekt. Men det är bra härligt! Håller du med mig?

Med tanke på hur mycket vi utsätter oss för sociala medier så tror jag att det är viktigt att vi alla påminner oss om detta allt ibland. Själv brukar jag ofta tänka att när jag går in på Instagram eller TikTok sätter jag på mig ett par särskilda glasögon. Dessa glasögon får mig att filtrera och förstå att det jag ser är en lite del av människors verklighet. Jag brukar också undvika att scrolla sociala medier när jag är ledsen eller inte mår bra. Då vet jag att det jag ser i flödena inte kommer göra mig gott för det jag behöver då är istället vila eller en lugn promenad.

Hur tänker du kring det här med Instagram och det vanliga livet? Har du hittat en bra balans?

Läs också:

>>> Avfölj sociala medier-konton och må bättre! <<<

Lämna en kommentar

Annons
Annons