Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Mitt andra hem – om en plats där jag kan andas och må bra

Morgonpromenad i skogen och promenadmöten

Det är när man inte har varit på en plats som ligger en varmt om hjärtat på ett tag, som man inser hur mycket den platsen betyder för en. Skogen är en sådan plats för mig. Det är en plats där jag kan andas fritt och tänka till punkt. Det är också en plats där jag umgås på ett skönt sätt med familjen. Den är mitt andra hem.

🌲 Mitt andra hem 🌲

skogspromenad

När jag tidigare i veckan såg denna bild swisha förbi i mitt flöde i min Timehop-app insåg jag hur mycket en sådan där skogspromenad med mina tre hjärtan betyder för mig. Det var exakt ett år sedan vi gick på just den här promenaden, en solig och kall söndag i november. Att gå där med de tre över stock och sten är verkligen som balsam för själen för mig!

Här kommer några ord om skogen som mitt 2:a hem:

Det är i detta, mitt andra hem, som jag finner ro för min själ.

Det är här som jag kan rensa bort dåliga och negativa tankar på riktigt.

Här inne flödar min kreativitet och när jag är dränerad och trött kommer energin tillbaka.

Oavsett årstid och humör ger skogen mig trygghet, harmoni, styrka, mod och kraft.

Jag älskar mitt första hem.🏡❤️ Men det är tack vare mitt andra hem som jag kan vara mitt bästa jag i mitt första!

Yoga i skogen - Karin Axelsson

Just nu är kanske inte årstid för att yoga i skogen. Men promenader och löpturer i skogen fungerar året om. Och att göra en utflykt, hela gänget, och ha med sig matsäck, är verkligen bland det bästa jag vet. Det vill jag göra mycket snart!

Hur tänker du kring det här med ett andra hem? Har du också en plats som du kallar för just det och där du kan vara dig själv och i stunden fullt ut?

Lämna en kommentar

Annons
Annons