Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Inte visste jag att mosterhjärtat var nästan lika stort som mammahjärtat

mosterhjärtat

För exakt en vecka sedan födde min syster och hennes kille sitt första barn, en fin och frisk pojke. Jag blev moster för första gången och mina barn fick sin första kusin. Inte visste jag att mosterhjärtat var nästan lika stort som mammahjärtat. Nu när jag har träffat honom inser jag nämligen att mosterhjärtat bankar väldigt hårt för honom.❤️

Mosterhjärtat

I lördags fick jag träffa honom för första gången och tänk så fin han var. Nog för att jag älskar bebisar och barn, men att få träffa sin systerson var verkligen något alldeles extra. Min syster, som har varit moster åt våra barn i sju respektive tio år nu, hade berättat för mig innan att det är stort att vara moster. Men det är först nu när jag är det själv som jag förstår vad hon menar. Det är också så fint att hon och jag nu delar det här med att vara mamma.

Att pojken är en frisk och alert pojke, som verkar hungrig på livet är det viktigaste. Jag ser så mycket fram emot att få följa honom under hans livsresa framåt!

Kusinerna fick också träffa honom för första gången i lördags. Som de hade sett fram emot detta och så stolta de var. Det är nog stort att bli kusin också, speciellt när man blir det för första gången, som mina barn blev för denna pojke för en vecka sedan.

Jag hittade dessa rader inne på Mama om att vara moster och jag håller så mycket med:

Att få vara en extra famn – men utan det yttersta ansvaret och ansträngningen som krävs av en förälder. Det är verkligen en ära att få vara moster!

Mama

Lämna en kommentar

Annons
Annons