Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Snart är det jul! – Om en skön december

Snart är det jul

Det är helt galet att det nu bara är tre veckor kvar av arbetsåret 2021 och att det om mindre än fyra veckor är julafton. Det är lätt hänt att denna tid innan jul blir stressig och fylld av krav och förväntan. Försök att göra denna decembertid till en mysig, kravlös och skön sådan istället. För snart är det jul och det ska vara glädjefyllt, tycker jag!

Snart är det jul!

När jag kollar min kalender för december ser jag att det börjar bokas upp mycket saker. Alla aktiviteter är sådana jag tycker är roliga, men det får inte blir för mycket av det goda heller. Därför är jag mån om att boka in även tid för lugn och ro och att bara vara, även under denna månad.

På jobbet går vi nu all in för att stänga försäljningsåret på ett så bra sätt som möjligt. Det skriver jag mer om här idag. Därför är det viktigt att få in en kontrast av lugn vid sidan av jobbet. Så förutom att julbaka, skicka iväg julhälsningar och köpa julklappar ser jag fram emot att göra dessa sköna och lugna aktiviteter under december:

  • Vara utomhus mycket, främst i skogen och gärna göra en utflykt i den med familjen.
  • Lyssna på julmusik och äta pepparkakor samt dricka glögg.
  • Planera och se fram emot vår Åre-vistelse under julveckan.
  • Ta ett och annat kallbad.
  • Säga nej till sådant som inte boostar mig med energi.
Snart är det jul

Den sista punkten tycker jag är extra viktig. Det är så lätt att bara dras med under julhysterin. Det tänker jag inte göra. Min december ska vara fylld av glädje och harmoni. Hoppas att också du lyckas skapa dig en sådan tid innan jul!

Lämna en kommentar

Annons
Annons