Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Varför träning? Här får du sju anledningar till varför jag tränar!

Varför träning? Här får du mina anledningar till att jag tränar

Häromdagen fick jag frågan varför jag tränar och vad träningen gör med mig. Jag tänkte inte på det just då, men reflekterade över det efteråt att jag inte svarade något som har med utseende, vikt eller muskler att göra. Och det är jag så glad för!🤩🙏

Varför träning? Mina svar!

Så varför tränar jag då. Jo, jag tränar för att:

🧠 det gör mig mer klartänkt. Jag kommer på smarta idéer, jag får perspektiv och jag rensar ut de dåliga tankarna.

💨 jag blir mer effektiv och produktiv resten av dagen. Trots att träningen tar mycket energi så ger den ännu mer energi tillbaka. Det är så fantastiskt!

🥳 jag får en mer optimistisk inställning till allt annat i livet. Allt känns så mycket enklare, bättre och härligare efter ett träningspass!

😃 jag blir piggare och gladare. Så är det verkligen.

👩 jag blir en bättre chef, kollega, mamma och fru. Det är visserligen inte upp till mig att bedöma det, men jag är ganska säker på att min omgivning tycker det.

💪 jag blir starkare och mer levande. Magisk känsla!

☺️ jag blir snabbare, mer uthållig och får bättre hälsovärden. Det är en skön bonus, som såklart också är en viktig och värdefull vinst.

Det är inget hittepå, utan det är verkligen så jag ser på träningen och som jag upplever att den bidrar till. Jag skulle aldrig någonsin vilja leva ett liv utan träning för jag vet att det skulle inte vara ett lika roligt och härligt liv.

Har du funderat på vilka som är anledningarna till att du tränar?

Här får du ett gäng andra inlägg om varför träningen är viktig:

Lämna en kommentar

Annons
Annons