Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 44 2021 ♥

Det är årets första vecka i november. Barnen har höstlov från skolan och är hos sin farmor. Denna vecka har därför varit fylld av mycket jobb, men också mycket häng med maken och återhämtning. Jag har såklart också längtat efter barnen mycket. Här får du den här veckans bästa!

Veckans bästa från vecka 44 2021

Soluppgång löpning i november

Veckans vackraste

Det var så fantastiskt vackert när jag i måndags morse sprang bort till sjön och fick njuta av både regn och en färgsprakande soluppgång. Kolla in bilderna från den morgonen här där jag skriver om hur härligt det är att springa i regn.

Efter Löpning-övningar

Veckans träning

Det har som vanligt varit en blandning av löpning och styrka. Idag kommer jag springa för 54:e dagen i rad, fortfarande med lite träningsvärk från det Express-pass jag körde på SPC i onsdags. Veckans skönaste övningar var de Efter Löpning-övningar som jag tipsade om i det här inlägget och veckans mest effektiva träningspass var mitt pass med rörlighetsstyrka på 20 minuter igår.

Veckans mysigaste

Det är mysigt att få mycket egentid med mannen. När barnen är hemma blir det inte riktigt samma sak och vår egentid är främst den vi får ett par timmar efter att barnen har gått och lagt sig, när vi båda är trötta. Den här veckan har det varit skönt att kunna prata till punkt vid middagsbordet samt att gå ut och äta bara vi två.

Så mysigt var också att äta lunch hemma hos min syster i början på veckan. Det var alldeles för länge sedan hon och jag hängde själva och vi fick oss en skön dos med systertid. Är så förväntansfull inför det som komma skall då honom om ett par veckor får sitt första barn!

Veckans mest boostande

Det var ett par veckor sedan jag kallbadade senast, men idag ska jag och två vänner göra det på lunchen. Det kommer garanterat att boosta mig!

Pumpasoppa recept
Halloweenkladdkaka recept

Veckans godaste

Jag har ju bjudit på två goda recept den här veckan, båda sådana som jag gjorde i helgen när det var Halloween. Den rostade pumpasoppan passar att äta när som helst på hösten och vintern. Rekommenderas varmt! Och kladdkaka fungerar ju alltid. Om det inte är Halloween är det bara att du hoppar över att dekorera med spindelnät som på denna Halloweenkladdkaka.

Veckans mest inspirerande

På jobbet sitter jag med intäktsbudget och affärsplan inför nästa år samt rekryteringsprocesser för att anställa två till. Allt detta är sådant som läggs på det övriga, som jag alltid gör, och det har därför varit skönt att kunna fokusera på jobbet lite extra denna vecka. Nu känns det inspirerande och härligt att jag mer eller mindre ligger i fas med allt!

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget som jag skrev om övningar att göra efter löpningen har haft flest läsare. Kul!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Jag skrev detta efter att ha sprungit min magiska tur i måndags morse och fick många fina reaktioner:

När morgonen är så här vacker som den var för mig på min springtur imorse vet i alla fall jag varför jag springer. Och varför jag gör det utomhus!❤️

Vilken magi, vilket lyckopiller, vilken balsam för min själ❣️✨🙏

Mitt första november kunde inte starta bättre. Låt oss alla vara ense om att denna månad kan vara fantastiskt vacker. Det gäller bara att fånga ögonblicken!🌄💖

Vill tipsa om #novemberpuls , ett initiativ av @mabra_com med @jennie_sandberg i spetsen. Låt oss alla höja pulsen och vardagsmotionera mera under november!! 😅 För det behöver vi.

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Imorgon efter frukost åker vi för att hämta hem barnen och självklart är det vad jag mest ser fram emot. Ska bli så mysigt att ha dem hemma igen!

I övrigt kommer vi hänga hemma en hel del i helgen. Planen är att vi på söndag ska fixa det sista i trädgården inför vintern samt bada i badtunna och grilla över eldkorgen. Det kommer bli en typiskt mysig söndag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons