Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 46 2021 ♥

Vilken fullpackad vecka (igen). Just denna vecka har det varit mycket jobb pga deadlines med budgetar och affärsplan. Men jag har hunnit med en del annat också. Här kommer veckans bästa för den här veckan i mitten av november.

Veckans bästa från vecka 46 2021

Luktärtor

Veckans vackraste

Dessa fina luktärtor från trädgården har förgyllt vårt kök så fint den här veckan.

Veckans träning

Veckan startade med innebandy och jag fick då en boll i ögat, som jag ännu inte har återhämtat mig från riktigt. Tror jag kan behöva kolla upp det om det inte ger sig. Utöver det har det blivit löpning varje dag (såklart) och lite ostrukturerad styrka. Första bilden i inlägget är från min morgonlöpning på Kungsholmen i mitten av veckan. Fint!

Runstreak hälsoeffekter

Här skrev jag i veckan om hälsoeffekterna av min Runstreak.

Veckans mysigaste

Att ligga bredvid ett av barnen i sängen, antingen för att natta eller medan barnet läser, är alltid mysigast! Har njutit ett gäng sådana stunder denna vecka.

Mysigt blir också att jag sannolikt blir moster för första gången i helgen!

Veckans mest boostande

Kommer garanterat bli kallbadet imorgon med vännerna. Som jag har sett fram emot det!

Bra halvfabrikat - falafel, havreris och ajvar

Veckans godaste

Svårt att välja. Åt en god poké bowl igår. Men annars var denna vegetariska måltid på halvfabrikat, som jag tipsar om ovan väldigt god.

Mjuka våfflor recept

Och de mjuka våfflorna jag skrev om i början på veckan är galet goda!

Julfika med lussebullar, pepparkakor och annat gott

Veckans mest inspirerande

Det är både inspirerande och kul att se att vissa av mina julinlägg börjar driva trafik. Mitt inlägg om julfika läses nu av ett stort gäng varje dag. Uppenbarligen är ni många som redan börjat baka inför jul!

Från helt dränerad till fylld av energi och kreativitet - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev i måndags om att jag gick från helt dränerad i fredags till fylld av energi och kreativitet i helgen var visst poppis.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Även på Instagram är det just inlägget om samma sak som har gått bäst:

Jag kan erkänna att när jag loggade ut från jobbet i fredags var jag helt dränerad. 🥺🤯 Det hade varit en fantastiskt rolig vecka, men också en väldigt intensiv. Jag var väldigt trött mentalt pga det och också pga att vi i ledningsgruppen hade diskuterat de utmaningar vi har på fredag eftermiddagen. Kanske inte så smart att göra precis innan helgen…

Som jag behövde helg när jag loggade ut i fredags och som jag har fått ladda batterierna just den här helgen! 🤩 Nu känns de där jobbutmaningarna inte lika stora längre och jag har fått en massa kreativa idéer att testa.😃💪✨

Helgen har innehållit allt det jag behöver för att få återhämtning och bli ”hel” igen:
❤️ Egentid med mig själv, mannen och barnen.
☁️ Frisk luft – fantastiskt helande även när himlen är mulen!
🏃‍♀️ Löpning (Nu #runstreak dag 63)
🍧 God mat, glass och godis.
👩‍🌾 Fix med växter, händerna i jorden och blomplock av luktärtor.

Imorgon är det måndag och jag ser fram emot ännu en härligt intensiv, utmanande och lärorik jobbvecka!! 👩🏼‍💻

Hur gör du för att ta dig an jobbutmaningar på bästa sätt❓

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Kallbad, familjehäng och uteaktiviteter i sol är det jag främst tänker på.

Hoppas att du får njuta av en magisk helg med allt vad det kan innebära!

Lämna en kommentar

Annons
Annons