Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från Black Week 2021 ♥

Det är morgonen på Black Friday 2021. Jag har sprungit en runda i mörkret, har satt på mig snygga svarta kläder och är nu på väg in till kontoret. I och med fredag är det också dags för veckans bästa.

Veckans bästa från vecka 47 2021 – Black Week

Veckans vackraste

Den här veckan kom kylan och vintern till oss. De flesta av morgnarna denna vecka har bjudit på minusgrader och frostiga gator. Jag har fått njuta av löpning i mörker, som de flesta av dagarna har avslutats med en vackert rosa himmel. Så härligt och fint!

Veckans träning

I och med kylans intågande har jag inlett säsongen för underställ. Älskar att dra på det på morgonen och sedan ha det underst på mina löpturer. Hade gärna fortsatt att gå runt i understället hela dagen sedan, om det inte varit för att det inte är en så lämplig klädsel på jobbet. Men på helgen kan jag göra det!

I vanlig ordning har veckan bjudit på löpning varje dag (Runstreak dag 75 nu!) och inslag av styrka samt rörlighet.

Veckans mysigaste

JAG HAR BLIVIT MOSTER!!!! Bortsett från när jag och mannen fick våra egna barn är detta helt klart svårslaget. Så mycket kärlek och glädje i det alltså!

I måndags fick min syster och hennes kille sitt första barn, en fin liten frisk pojke. Och imorgon ska vi få träffa honom!!! Längtar!

Morgonpromenad i skogen och promenadmöten

Veckans mest boostande

Inlägget jag skrev om skogen som mitt andra hem boostar mig i sig. Men skogen boostar mig ännu mer!

Veckans godaste

Åh, vad jag ser fram emot vårt adventsfika på söndag. Pepparkaka och glögg – det är ljuvliga smaker det!

Veckans mest inspirerande

Jag skrev dessa rader på Instagram tidigare i veckan, inte för att jag själv inte mår bra, utan för att det är en viktig påminnelse till oss alla:

Tänk på att när en människa går sönder på insidan syns det inte alltid på utsidan. ❤️

@karinaxelsson.se .

Jag blev själv inspirerad av det påminnelse och försöker att ha den med mig när jag träffar människor i min omgivning

Vinterpynt med hyacinter och ljus

Veckans mest lästa inlägg

Jag skrev ett inlägg om första advent och vad jag ser fram emot att fika och pynta med då. Det är det många som har läst. Gissar att jag inte är ensam om att se fram emot detta?!!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Livet bakom Instagrams fasad är inte perfekt… ❤️‍🩹

Jag vet att du vet det här. Men jag vet också att vi är många som behöver påminna oss om detta mellan varven. Det är lätt hänt att ryckas med i Instagrams till synes perfekta värld och tro att alla andra har det så här vackert, bra och härligt alltid.😔

Det finns inget liv som är perfekt.

Det finns inget som heter konstant lycka.

Det finns ingen människa som har det liv som Instagram visar. För Instagram visar bara en promille av helheten.

I mitt fall visar jag upp de delar av mitt liv som jag hoppas och tror kan inspirera andra. Men såklart har också jag mina mörka stunder. 🖤Jag älskar inte alltid att träna, men jag gör det ändå. Jag har saker som skaver, stressar och gör mig ledsen. Det är det som är livet! ❤️🥰😍

Hur tänker du kring det här med Instagram och det vanliga livet? Har du hittat en bra balans?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Jag skrev om det även på bloggan. Det inlägget om att livet är inte perfekt bakom Instagram kan du läsa om här.

Vad jag ser fram emot i helgen

Alltså, som jag ser fram emot att få träffa min syster och hennes nykläckta. Detta är så stort att jag blir alldeles varm bara jag tänker på det!

Hoppas att du får njuta av en fin avslutning på denna Black Week 2021!

Lämna en kommentar

Annons
Annons