Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Årets sista kallbad 2021

Kallbad - Årets sista kallbad 2021

Under 2021 har jag kallbadat mer än någonsin tidigare i mitt liv, men under december månad har det tyvärr blivit skralt med de kalla baden. Vilken tur då att vi kunde avsluta år 2021 med ett härligt uppfriskande kallbad idag. Det blev årets sista kallbad 2021 och jag ser fram emot massor med kalla bad även under 2022!

Årets sista kallbad 2021

Det är inte alltid vår 7-åriga dotter vill följa med och kallbada, men den här gången ville hon det. Hon hade pratat om det flera dagar innan nyårsafton om vårt stundande nyårsbad denna dag. Så hon var helt klart uppladdad!

Vi mötte upp två vänner nere vid stranden i förmiddags och vandrade tillsammans ner till vattnet och isvaken.

Kallbad - Årets sista dopp 2021

De senaste dagarna har vi haft mildväder och den mesta snön har töat bort. Det var därför glashalt när vi skulle ta oss ner till isvaken. Så vi gick försiktigt och höll i varandra.

Kallbad - Årets sista dopp 2021

Min modiga tjej vågade sig i och stannade kvar flera sekunder. Sedan fick hon hjälp av vännerna att komma upp från vaken.

Så fick jag en stund av skön egentid. Älskar att sjunka ner i det kalla och bara ha fokus på andningen. Det är bara jag och nuet i den stunden. Så skönt!

I vanlig ordning fylldes jag av en Wow-känsla direkt efteråt och kände mig hög på livet!

Kallbad - Årets sista dopp 2021

Vi tände tomtebloss, drack varm dryck och kände tacksamhet för ett fint år. Nu ser jag fram emot ett helt nytt kapitel i livet i form av 2022. Låt oss alla göra det till ett fint och bra år!

Detta var alltså årets sista kallbad. Här hittar du till årets första. Och om du vill läsa mer om kallbad, dess hälsosamma effekter och tips kring det, kolla in min samlingssida med många inlägg om just kallbad.

Lämna en kommentar

Annons
Annons