Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Juljobb hemma – om att mysjobba i juletider

Juljobb hemma

I söndags på eftermiddagen började jag få en ordentlig frossa. Jag kände mig så pass sänkt att jag var tvungen att gå och lägga mig. Förstod då att jag höll på att bli sjuk och natten till måndagen var det ett faktum. Feber, hosta och en skrovlig hals har varit min verklighet de senaste dagarna, men nu börjar jag känna mig bättre. Jag hoppas innerligt att jag kommer kunna jobba imorgon onsdag, om än hemifrån för att inte riskera att smitta någon annan. Och det verkar faktiskt som att jag kommer kunna göra det!

Juljobb hemma

Jag kallar detta att mysjobba i juletid.

Som jag njöt av att kunna göra det en sväng på eftermiddagen idag och som jag ser fram emot att göra det imorgon igen. Att sitta och jobba hemma med myströjan på och intill vår julgran alltså.

Efter att ha varit sjuk i två dygn har detta inte varit en självklarhet och tänk vad jag då uppskattar en sådan sak när jag är frisk igen. Jag är visserligen hostig fortfarande, men pigg nog för att kunna mysjobba. Vilken lycka!! 

Juljobb hemma

När jag i söndags insåg att jag blivit febrig var jag inte lika lycklig. Jag som bara hade nio dagar kvar av min Runstreak 100 var tvungen att inse att det inte skulle bli mer än 91 dagar i rad av spring. Jag grät en skvätt, men sedan gillade jag läget.

Nu är jag tacksam för en sådan sak som att kunna mysjobba vid vår gran. Härligt hur perspektiven kan förändras!

Juljobb hemma
Juljobb hemma

Att sitta vid granens ljus, med tända ljus på bordet och hyacinter som doftar i huset är ett härligt sätt att jobba på. Det tillsammans med många baljor te ska nog få min hals och röst att må bra igen!

Tags : HemmamysJul

Lämna en kommentar

Annons
Annons