Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

I mitt underställ en hel dag

Underställ från Craft

En av de saker jag älskar mest med vintern är att jag kan gå runt i underställ hela dagen. Nu när det är hela minus 19 grader utomhus måste understället på när jag ska ut. Och kan jag behåller jag det gärna på efter att jag har kommit in också. Som i söndags. Då hade jag en heldag med understället på hela dagen. Älskar’t och det ger mig känslan av att vara i fjällen fastän jag inte är det!

Om att gå runt i samma underställ en hel dag

Är du som jag och också tycker att det är fantastiskt att ha understället på hela dagen?

För mig är det mysigt, skönt och avslappnande på samma gång. I söndags inledde jag min dag med underställ med löpning i en kall morgon. Sedan rullade jag fram yogamattan i vår hall och gjorde några sköna övningar. Som jag skrev på Instagram: Det borde vara lag på att alltid göra ett gäng rörlighetsövningar efter en löprunda. Det är ju så skönt att passar så bra efteråt!

Sedan fortsatte jag resten av min söndag i underställ. Tänk att det går så fint att städa, baka, laga mat, spela spel samt plocka fram julgran och julpynt iklädd endast dessa plagg.

Hade det inte varit för att jag behöver vara någorlunda anständig på jobbet hade jag gått runt i underställ varje dag. Men jag får vänta tills nästa helg igen. Och när vi är i Åre över jul kan du räkna med att jag kommer bo i understället med eller mindre hela tiden.

Mitt favorit till underställ är detta gråa som kommer från Craft. Det håller år ut och år in och blir aldrig omodernt. Kanske att jag ska investera i ett till för att ha något att byta med? Det kan det vara värt i och med att detta är vinterns viktigaste plagg.

Lämna en kommentar

Annons
Annons