Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Pepparkakor recept – mina godaste recept med pepparkaka

Pepparkakor med kristyr

Jag har redan hunnit njuta av många pepparkakor så här långt in i december. Just denna månad passar jag nämligen alltid på att maxa pepparkakssmaken. För jag älskar den! Det är inte bara traditionella pepparkakor som är gott, utan jag älskar det mesta som har pepparkakssmak. Till helgen vill jag baka med smak av pepparkaka och därför delar jag här med mig av mina godaste pepparkakor recept. Hoppas att det kan inspirera även dig!

Pepparkakor recept

Kladdkaka med pepparkaka recept
Kladdkaka med pepparkaka recept

Förra julen gjorde jag denna kladdkaka med pepparkaka för första gången. Alltså hur god?!! Den är dessutom så enkel att göra. Du bakar en vanlig chokladkladdkaka och ploppar i bitar av pepparkaksdeg samt rutor från Marabous chokladkaka med pepparkaka. Denna MÅSTE jag baka i helgen!

Pepparkakskladdkaka

En annan riktigt god variant av kladdkaka med pepparkaka är denna pepparkakskladdkaka utan choklad. När jag hittar Dumle Pepparkaka i butiken är den given för mig att baka.

Pepparkakskola recept

Har du gjort pepparkakskola någon gång? Ett riktigt gott tips att göra inför jul, enligt mig. Denna kola smälter i munnen!

Pepparkaksbollar - baka till jul

Om du vill göra ett hälsosammare alternativ till julgodis kan jag varmt rekommendera mina pepparkaksbollar. Det går inte ens att beskriva hur galet goda de är!

Pepparkaksmuffins med glasyr recept

Eller så bakar du pepparkaksmuffins med glasyr. Är väldigt sugen på att baka dessa till helgens adventsfika!

Här får du ett gäng fler goda recept med pepparkaka:

Pepparkakskrydda

Det går ju smidigt att köpa färdig pepparkakskrydda i butik, men vill du kan du också enkelt göra din egen pepparkakskrydda. Kolla in hur via länken!

Göra pepparkakshus med barn
Göra pepparkakshus med barn

Jag och barnen har gjort många pepparkakshus genom åren. Förra året gjorde vi alla de små söta pepparkakshusen du ser på bilderna ovan och här har jag skrivit om mina tips för att göra pepparkakshus med barn.

Visst är också du sugen på pepparkaka nu?

Lämna en kommentar

Annons
Annons