Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Runstreak 91 dagar – Jag har sprungit i 91 dagar i rad!

Runstreak 91 dagar

Jag har sprungit i 91 dagar i rad! Det låter ju bra, men först var jag besviken över detta.

Du som brukar läsa bloggen vet att jag hade som mål att jag springa 100 dagar i rad. Jag började i september och höll på varje dag, oavsett väder eller humör. Varje löppass gick så lätt och det var så kul. Men så efter pass 91 blev jag sjuk och fick feber. Jag kunde inte fortsätta.

Idag skulle jag ha sprungit pass nummer 100 egentligen….

Runstreak 91 dagar

Eftersom jag i grunden är en optimist väljer jag att vara stolt och nöjd över min Runstreak på 91 dagar. För det är ju galet bra, eller hur?!

För ett år sedan, eller ens för fyra månader sedan, hade jag aldrig trott att jag skulle orka, vilja eller kunna springa varje dag i 91 dagar. Jag, som tidigare bara sprungit sju dagar i rad som mest, tänkte att löpning varje dag i tre månader var galenskap. Tänk så fel jag hade!

Det blev samma för mig som för andra som är inbitna Runstreakare. Att ge sig ut och springa ett pass varje dag blev till en skön vana, som jag verkligen uppskattade. Jag behövde aldrig fundera på om jag skulle springa, utan bara när. För mig blev det ca 88 gånger av de 91 direkt på morgonen.

Under denna period på tre månader har jag sprungit i ur och skur, i milt väder och i minus 19, i mörker och ljus, hemma och i stan. Jag har fått min dos med egentid och frisk luft och det har varit så värdefullt!

Runstreak 91 dagar
Runstreak 91 dagar

Nu är jag frisk igen och skulle kunna börja springa igen. För det är klart att jag kommer vilja köra en Runstreak igen och då ska det bli 100 dagar! Jag ska bara vänta lite till först, fira jul och nyår och ta det lite lugnare än vanligt. Kanske blir det lagom till nästa år börjar som jag inleder min nästa Runstreak?!

Runstreak 91 dagar

91 dagar löpning i rad. Det är väldigt bra ändå!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons