Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Tortilla med rödbeta

Tortilla med rödbeta

När jag i helgen skulle handla ingredienser för att göra en tacomåltid upptäckte jag en trevlig nyhet i butikshyllan. Santa Maria har kommit ut med ett tortillabröd med rödbeta. Hur smart!

Här berättar jag om vad jag helst fyller min tortilla med rödbeta med och hur den smakar.

Tortilla med rödbeta – recept

Just tortillabröd är det godaste brödtillbehöret när man ska äta taco, tycker jag. Det är mjukt och går att fylla med mycket gott. Den nya varianten med rödbeta smakar ungefär som vanligt, men det positiva med den är att den innehåller lite bättre näring än originalet och den har en festlig färg.

Detta fyller jag helst min tortilla med:

  • Nötfärs stekt med lök och mycket tecokryddor (Jag väljer en ekologisk tacokrydda utan socker eller andra onödiga tillsatser)
  • Sallad
  • Tomat
  • Gurka
  • Paprika
  • Tacosås hot
  • Riven ost
  • Creme fraiche blandad med en pressad vitlök och lite peppar
Tortilla med rödbeta

Alltså, mums så gott!

Tacos går inte att tröttna på och det härliga är att vi tycker exakt samma i denna fråga i familjen. Att duka fram olika tillbehör så att alla kan ta sina favoriter att fylla sin taco eller tortilla med är ett så bra upplägg.

Tortilla med rödbeta

Mitt tips till dig är att testa denna tortilla med rödbeta!

Lämna en kommentar

Annons
Annons