Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 49 2021 ♥

Så kallt som det var i början av denna vecka har det inte varit på länge så här pass tidigt på vintersäsongen. Vår termometer var nere på minus 19 som lägst och jag fick dra på mig alla löparkläder jag har på mina tidiga morgonlöpturer.

Så här på fredagen denna vecka visar termometern någon plusgrad istället och snön har börjat töa bort. Veckan har varit intensiv och rolig. Här berättar jag mer om den.

Veckans bästa från vecka 49 2021


Veckans vackraste

Mina promenader med barnen och själv på väg till och från deras skola har varit magiskt vackra denna vecka. Det har varit en fröjd att traska genom detta kalla, vackra vinterland!

Veckans träning

Jag befinner mig nu i sluttampen av min Runstreak om 100 dagar. Just nu är det bara 12 dagar kvar. Fokus denna vecka har varit på att göra mina dagliga löppass och så har det blivit lite styrketräning som komplement.

Veckans mysigaste

Det är mysigt att kolla julkalendern tillsammans med barnen. Det är också mysigt att prata med dem om hur härligt vi ska ha det när vi åker till Åre om en vecka. Vi kommer fira jul där för fjärde året i rad och det ser vi fram emot!

Underställ från Craft

Som veckans mysigaste måste jag också nämna det mysiga med att gå runt i underställ hela dagen. Som jag älskar det!

Veckans mest boostande

I söndags tog vi in julgranen och julpyntade hela huset. Det boostar mig att vakna på morgnarna till ett hus fyllt med ljus och hyacinternas doft. När jag jobbade hemifrån i början av veckan satt jag intill julgranen och jobbade – så boostande!

Tortilla med rödbeta

Veckans godaste

Jag skrev ju om den goda nyheten Tortilla med rödbeta tidigare i veckan, vilket jag har njutit av tillsammans med tacoköttfärs, grönsaker, ost och vitlöksfraiche. Mums!

Pepparkakor med kristyr

Måste ju också nämna mitt inlägg med pepparkakor recept. Där finns så mycket gott att baka och äta under hela denna julmånad!

Veckans mest inspirerande

Det är ju vanligt att december är en hektisk månad med mycket som ska göras och hinnas med. Vid ett tillfälle den här veckan kände jag för en stund att det blev lite för mycket. Men då tänkte jag till kring vad som är viktigt och vad jag inte måste göra och valde att skala bort.

Vi är all ansvariga för vår egna tid och det inspirerar mig att det går att ställa om relativt enkelt till att skippa, välja bort och “the Joy of missing out”. Det går inte att vara med på allt eller att göra allt 100% perfekt. “Good enough” är ett bra tänk och det har jag med mig hela denna månad.

Snart är det jul

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev förra veckan om den veckans bästa har lästs av flest sedan sist.

Snöbad i Åre

Veckans bästa Instagram-inlägg

Jag lade upp en Reel från vår balkong i Åre när jag ”badar” i snö:

Det är viktigt att leva i nuet, men ibland kan man få längta också. Just nu längtar jag till detta: Vår snöiga balkong i Åre där jag kan varva snöbad med skidåkning och kvällar framför brasan. ❄️⛷🔥

Snart är vi där!🤩

Visst blir du sugen på ett snöbad efterföljt av bastu?!!

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Ikväll har vi julfest med jobbet och jag ser fram emot att ha en trevlig kväll med mina kollegor. Resten av helgen vill jag mysa med familjen, baka pepparkakor i olika former och åka till stallet med dottern.

Njut av ditt veckoslut fullt ut!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons