Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 50 2021 ♥

Juljobb hemma

I söndags eftermiddag började frossan komma och strax därefter förstod jag att jag hade feber. Den här veckan inledde jag alltså sjuk tillsammans med barnen, som också var sjuka. Inte det roligaste, men bara att ta sig igenom. Jag är glad över att febern släppte redan efter två dygn, men längtar ihjäl mig efter att kunna träna igen.

Här kommer det bästa från denna vecka 50, min sista jobbvecka innan jul.

Veckans bästa från vecka 50 2021

Veckans vackraste

Vackrast just nu är julpyntet i vårt hus. Jag njuter av dofterna av julgran och hyacinter. Vi tänder adventsljusen varje dag. Och det är fint med all belysning som lyser upp i vintermörkret.

Veckans träning

Årets första träningsfria vecka är här. Verkligen inte planerat och inte menat, men är man sjuk så är man. Efter 91 dagar i rad av löpning fick jag avbryta min Runstreak, vilket kändes så tråkigt. Men jag kommer igen. Nästa gång ska jag springa 100 dagar i rad!

Juljobb hemma

Veckans mysigaste

Att jag var sjuk i början av veckan och fortfarande är rosslig är såklart inte mysigt. Men det har varit mysigt att juljobba hemma, när jag väl kunde det efter 1 1/2 dag av soffliggande. Och det har varit mysigt att spendera extra mycket tid med barnen. När de har varit pigga nog har de varit duktiga och hjälpt till med paketinslagning och andra praktiska bestyr.

Veckans mest boostande

Att julen är nära, att vi snart åker till Åre, att jag ska få spendera mycket tid med familjen. Det är sådant som boostar mig just nu!

Nötsmörsbakad müsli på macka

Veckans godaste

Alltså, rostad macka med nötsmör, äpple och nötsmörsbakad müsli. Hur gott?!! Det tipsar jag om via länken.

Adventsfika med hallonpaj

Även detta adventsfika har jag njutit av (i söndags alltså).

Veckans mest inspirerande

Jag lade ut ett inlägg på LinkedIn i veckan som handlar om den här hetsen med att byta jobb. Blir själv inspirerad av alla kloka kommentarer till inlägget och av att det finns en hel del människor som verkligen älskar sina jobb.

Pepparkakshus tips

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg som jag skrev om pepparkakshus tips har lästs av flest av er. Visst blev de lite söta, våra pepparkakshus och figurer?!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Jag skrev ett personligt inlägg i förrgår om mitt Mammahjärta, vilket gick hem:

Usch, vad mitt mammahjärta mådde dåligt imorse… 💔

Jag hatar när stressen tar över och jag blir arg och hotar istället för att vara förstående och lugn. 🤯 När dottern inte ville gå till skolan imorse och jag var stressad tog den arga mamman över och jag sade saker som jag ångrade.

Som det skavde i mig hela dagen sedan… 😢

När jag så hämtade henne från skolan sade jag förlåt och hon förlät mig. ❤️🙏

Älskade ungar, jag ska försöka att inte bli så där arg igen. Vet att det kommer att hända igen. Det är mänskligt. Men jag ska göra mitt bästa. ❤️

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det är fredag morgon när jag skriver detta. Jag ser först och främst fram emot en dag på jobbet, om än hemifrån, klädd i Ful Jultröja då vi har den tävlingen idag. Sedan ser jag fram emot att logga ut och fokusera på vår resa imorgon norrut. Som jag ska njuta av skidåkning och mys i Åre nästa vecka!

Njut av din dag och helg fullt ut, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons