Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Glimtar från en magisk helg

Glimtar från en magisk helg

Det är måndag morgon och en magisk helg har precis passerat. Just den här helgen har gett mig så mycket på många plan. Här får du några glimtar från vår magiska helg.

Glimtar från en magisk helg

När det är så vintervitt och vackert ute som det är nu vill jag vara utomhus precis hela tiden, åtminstone så länge det är ljust ute.

Och som vi har njutit av utomhusaktiviteter, både i form av snögubbsbygge och snölyktebygge samt pulkapromenad och genom att pulsa i djup nysnö. Barnen gav sig på att göra dessa tre snögubbar som föreställer deras moster, morbror och lille kusin. Fina va?!!

Igår snodde jag dessutom åt mig en promenad i vår skog på egen hand. Barnen är så stora nu att de kan vara hemma en stund själva. Just den här skogspromenaden var de inte sugna på och då var det så värdefullt för mig att få gå den på egen hand. Tänk att vi har bott i vårt hus i elva år nu och ändå känner jag dagligen en sådan förundrad tacksamhet till att bo så nära denna skog.

Det enda negativa med denna helg var att maken jobbade. Men å andra sidan har jag fått ha massor av egentid med barnen. Så mysigt! Såklart har det varit några duster och bråk, men mestadels har vi haft det roligt och mysigt!

I lördags fick vi dessutom hänga med barnens lilla kusin på sju veckor samt min syster och svåger. Så fint. Det är så stort att denna lilla pojke har kommit till världen!

Knäckig äppelpaj recept

Helgen har också förgyllts av denna knäckiga äppelpaj, som jag bakade. Om du inte har testat att baka den måste du göra det då den är så god!

Jag har sovit ut på morgnarna och knappt tänkt på jobbet alls. Det gör mig så mycket mer pepp på att idag ha gått upp i ottan och kunna ge all in på jobbet!

❤️ Som jag älskar helger som denna. Jag behöver inte resa bort eller ha en massa lyx och flärd. Det är umgänget och naturen som ger mig allt jag behöver! ❤️

Nu är jag fylld av energi inför denna jobbvecka, som kickar igång nu!

Lämna en kommentar

Annons
Annons