Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Mitt nyårslöfte 2022

Mitt nyårslöfte 2022

I samband med att 2021 startade igång skrev jag ett inlägg om hur man sätter personliga och rimliga mål. Jag läste det själv igen nu och tycker att det fortfarande är en bra checklista att utgå ifrån när man ska sätta upp nya mål. För precis just det är det ju många av oss som gör nu i dessa dagar. I det här inlägget vill jag stämma av med de mål jag satte upp för 2021 och berätta om det som är mitt nyårslöfte 2022. Häng med!

Hur gick det med mina målsättningar 2021?

När jag gick in i förra året gjorde jag det med dessa målsättningar:

💄 Oftare ha läppstift.

🥘 Laga mat ute oftare.

😴 Alltid se till att ge mig själv tillräckligt med sömn.

Läs mer om de målsättningarna här, om du vill. När det hade gått drygt ett halvår av 2021 gjorde jag en halvårscheck av dem, vilket du kan läsa om via länken. Sedan dess har det fortsatt på ungefär samma sätt. Jag har lyckats med alla tre, men skulle kunna göra ännu mer av ettan och tvåan.

När vi nu har startat igång 2022 kommer jag fortsatt ha fokus på både att ha läppstift och laga mat utomhus oftare. Båda ger mig så mycket boost och glädje. Men framför allt kommer jag lägga fokus på det jag skriver om nedan.

Mitt nyårslöfte 2022: En intention om att vara utomhus mer

Jag är egentligen inte dålig på detta idag, men jag känner ändå att jag skulle kunna göra detta ännu mer och framför allt skulle vi som familj kunna göra detta ännu mer tillsammans. Jag pratar om att vara utomhus mer. Hur trött och seg man än är eller hur mycket man redan har varit utomhus är det alltid skönt att komma ut. Vad jag eller vi sedan gör där ute är sekundärt. Det är mer frisk luft och fler naturupplevelser jag vill åt. För det kan jag inte få nog mycket av!

Igår morse gick jag en härligt lång och fin morgonpromenad när det hade ljusnat. Jag kände i varenda cell hur härligt det var. Idag startade jag dagen med en löprunda i mörkret, också det härligt.

Vi behöver frisk luft, dagsljus, rörelse, puls, att uppleva natur och händelser i den. Gör gärna som jag och ge dig själv mer utomhusvistelse under 2022. Som sagt, det går inte att få för mycket av det!

Lämna en kommentar

Annons
Annons