Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 1 2022 ♥

Efter en jullovspaus är Veckans Bästa tillbaka. Här kommer nu en summering av det bästa från årets första vecka, det vill säga vecka 1 2022. Häng med!

Veckans bästa från vecka 1 2022

Veckans vackraste

Den senaste tiden har det skiftat en hel del mellan kallt med snö och minusgrader och töväder med snö som smälter bort. Nu har det knäppt till och blivit riktigt kallt igen. Vi har fått en hel del nysnö och oj, så vackert det är!

Jag har gått några promenader i veckan i dagsljus och då njutit av allt det fina. Hoppas snön stannar kvar ett tag nu!

Veckans träning

Det har blivit en bra mix av olika slags träning. Tre dagar har jag sprungit i vårt närområde. Kom just hem från dagens löppass ute i minus 14 grader och kolsvart mörker.

Jag har också tränat två styrkepass denna vecka och båda har varit lite extra roliga. Det ena i form av att inviga mitt nya träningskort på Nordic Wellness. Känns så kul att börja träna på gym igen! Och det andra i form av ett riktigt jobbigt träningspass med barnen igår. Det var de som ville att vi skulle köra detta pass, som går ut på att försöka ta rekord i antal repetitioner eller tid i ett antal övningar. Vi var alla tre helt slut när vi var klara.

Jag kände mig väldigt svag i vissa övningar och väldigt stark i andra. Lyckades med dessa prestationer igår:

💪 2 chins (Oj, vad tydligt det var att det var länge sedan jag tränade detta!)

💪 2:01 häng i räcke

💪 50 dips

💪 51 Burpees

💪 30 armhävningar (var lite tufft att göra dem direkt efter Burpees)

💪 1:40 plankan

💪 3:10 jägarvila

Veckans mysigaste

Att hänga med barnen mycket är mysigt och det har vi verkligen fått göra detta jullov. De två är fortfarande lediga fram till onsdag nästa vecka medan jag och mannen har börjat jobba.

Det blir dock en del tjafs och bråk, vilket är allt annat än mysigt, och jag försöker lägga band på mig själv. Idag ska jag jobba hemma medan de två är lediga här hemma. Men vi har lagt en plan tillsammans hur många timmar de får göra olika saker och jag har en stark tro på att det kommer gå fint.

Veckans mest boostande

Alla dessa stunder utomhus i vit snö och kyla!!

Veckans godaste

Vi har fortfarande en del gott kvar från julen. Till helgen ser jag fram emot att mumsa på Rocky Road. Kan inte tröttna på det!

Se misstag som lärdomar - Karin Axelsson vid kaprifol

Veckans mest inspirerande

Jag är sjukt nöjd med att jag skrev min årskrönika för 2021 igår. Det tar en del tid att göra det, men är så värt det. Jag vet att jag kommer ha glädje av det framöver av att kunna blicka tillbaka och minnas det bästa från det året.

Mitt nyårslöfte 2022

Veckans mest lästa inlägg

Många av er har läst inlägget om mitt nyårslöfte 2022. Jag ser så mycket fram emot att få njuta mycket av det det här året!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev efter att ha tränat mitt gympass i onsdags:

För första gången på över två år har jag ett gymkort igen! Jippi!🏋️‍♀️🤸‍♀️🧘‍♀️💪

Det har visserligen fungerat hur bra som helst att träna mina fem pass i veckan utan tillgång till gym. Men idag när jag var på mitt nya gym för första gången insåg jag vad jag har saknat detta. Alla redskap, maskiner, vikter och gruppträningsklasser ger så mycket möjligheter till BRA OCH VARIERAD TRÄNING! Yey!💪

@nordicwellnessbro känns som ett riktigt bra place där jag gärna kommer hänga ofta. Gillar särskilt sektionen vid ”löpbanan” där jag gör mina utfall kombinerade med armhävningar på sista filmen.👌

❓Hur är det med dig? Tränar du gärna på gym?❓

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ser som vanligt fram emot att sova ut i helgen och att ta dagarna lite som de kommer. Så ser jag väldigt mycket fram emot att min syster och hennes sambo samt bebis ska komma över på fika. ❤️

Kära du som läser: Hoppas att du får en fin fredag och helg! Njut av de små fina stunderna och försök spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Det mår vi all bra av att göra!

Lämna en kommentar

Annons
Annons