Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 2 2022 ♥

Fredagmorgon och vi är på väg in i veckoslutet av årets andra vecka. Idag blåser det rejält och all den fina snö vi hade i början av veckan är borta nu. Inte det roligaste vädret, med andra ord, men inget jag eller vi kan göra något åt. Så jag väljer att se det positiva istället.

Här kommer därför det bästa från den här veckan.

Veckans bästa från vecka 2 2022

Veckans vackraste

Gårdagens solnedgång när jag satt och jobbade i köket på eftermiddagen var magisk. Helt ok att jobba hemifrån med en sådan kulis!

Veckans träning

Jag har testat på två av Nordic Wellness gruppträningspass denna vecka, ett virtuellt och ett online. Tycker såklart att det roligaste är att träna gruppträning fysiskt, men dessa är ändå en bra variant när fysiskt inte går.

Utöver det har det blivit två löppass och ett styrkepass hemma.

Veckans mysigaste

Vi tog en mysig lunchpromenad i tisdags när det var snö och strålande sol, jag, mannen och dottern. Sådana stunder i solsken och fint sällskap är verkligen värdefulla!

Veckans mest boostande

Älskar att det är full fart på jobbet igen! Lade ut detta inlägg på LinkedIn i veckan och det beskriver hur jag känner inför jobbåret 2022. Pepp!

Veckans godaste

Apelsinerna nu är så fantastiskt saftiga och goda. Jag brukar skära upp bitar av apelsin som ett salladstillbehör till maten. Så gott!

Karin Axelsson om microvanor

Veckans mest inspirerande

Jag älskar ju att analysera och dra slutsatser. Gjorde det en hel del när jag skrev inlägget om bloggstatistik 2021 tidigare i veckan. Så inspirerande att se vad som har fungerat 2021 för bloggen. Det tar jag nu med mig in i bloggandet 2022!

Glimtar från en magisk helg

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget jag skrev i måndags med glimtar från en magisk helg har lästs av flest av er.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om bloggstatistiken för förra året har gått bäst:

⭐️Bloggens succéår 2021!⭐️

Förra året var ett riktig bra år för min blogg då den ökade i både antal unika besökare, antal sessions och antal sidvisningar. Jag är tacksam och stolt över att Karinaxelsson.se fortfarande är en av de mest populära hälsobloggarna och 2021 bevisades det både genom trafiken och utmärkelsen Sveriges fjärde bästa hälsoblogg. 🏆🎉✌️

När jag analyserar de inlägg som har gått bäst under 2021 kan jag konstatera att det är dessa faktorer som har påverkat framgången:

✔️ Jag SEO-optimerar alltid mina inlägg, men det är när jag har tänkt till kring ett ämne som jag vill skriva om och där jag vet att sökvolymen är stor som jag har chans att lyckas bra med inlägget. Många av årets bästa inlägg har skrivits på just det sättet.

✔️ Flera av de säsongsbetonade inläggen har nått framgång trots att de bara är eftertraktade en begränsad period på året. Jag har i de fallen lyckats svara på frågor eller gett inspiration inom ett ämne det sökt väldigt mycket på under den här perioden och på så sätt maxat inlägget under den säsong som det är aktuellt för.

✔️ De senaste åren har jag blivit bättre på att dela vissa av mina inlägg i relevanta Facebook-grupper och vissa har spridit sig bra där.

Ett av de mest lästa inläggen jag skrev under 2021 var det om att bada isvak. Kul att så många har tagit del av mina isvakstips i det! ❄️🧊💙💦

In och läs dagens matiga inlägg på bloggen om du vill veta mer om vad som fungerade bra på bloggen under förra året!✨⭐️🌟

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Mannen är ledig och vi ska spendera mycket tid ihop hela familjen. Så mysigt!

Njut av din helg, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons