Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 3 2022 ♥

Runstreak 91 dagar

Det är fredagmorgon och jag har precis tränat ett roligt och tufft pass på Nordic Wellness. Klockan är bara sju och jag har redan checkat av fredagsträningen. Så härligt!

Nu är det dags att summera den här veckan så här långt, plocka ut det bästa med den och blicka fram emot helgen. Häng med!

Veckans bästa från vecka 3 2022

Veckans vackraste

När jag hade lämnat på skolan i tisdags morse bjöds jag på en magiskt vacker promenad hem med ett sprakande rosa sken på den. Så vackert!

Veckans träning

Min löparlycka har gjort sig gällande vid alla de tre tillfällen jag har varit ute och sprungit. Utöver det har det blivit två styrkepass med lite puls. Skön mix!

Veckans mysigaste

Dottern har börjat rida i en ny ridskola på måndagkvällar. De flesta av gångerna kommer det bara jag som följer med det och jag ser det som en mysig stund tillsammans, hon och jag. Som hon älskar att rida och i måndags var det första gången hon red utan att någon var med och ledde. Stor stund!

Soluppgång januari - Jag tror på en god värld

Veckans mest boostande

Jag blev själv väldigt boostad av det inlägg jag skrev i veckan om att jag tror på en god värld. Tror du också på det? ❤️

Pumpasoppa recept

Veckans godaste

En värmande soppa är ju så gott så här års och jag njuter gärna av det till lunch eller middag. Igår satte jag ihop ett inlägg med tips på goda soppor recept. Kolla in om du inte redan har!

Veckans mest inspirerande

Har börjat lyssna på Kristin Kaspersens podd ”Nyfiken på”. Där träffar hon olika personer som hon är nyfiken på och många av dem är verkligen intressanta och inspirerande att lyssna på.

Blue Monday - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

I måndags var det Blue Monday och det visar sig att det inlägg jag skrev om det och tips på hur du kan vända den dagen till att INTE vara årets deppigaste dag blev veckans mest lästa.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om kallbadsenkäten gillades av en hel del:

Har du tagit del av kallbadsenkäten som nyligen gjordes av @kallbad.nu ?

De flesta av de dryga 1000 som svarade på den upplever att kallbad:
💙 piggar upp
💙 minskar stressen
💙 ger bättre motståndskraft mot förkylningar

Jag kan verkligen skriva under på alla tre! Kan du?

Kolla in på kallbad.nu om du vill läsa hela undersökningen. ❄️🧊💦💙

Skrev också ett blogginlägg om denna undersökning här.

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Imorgon bitti mötet jag upp en vän för att kallbada. Kommer bli en skön start på helgen. I övrigt ser jag fram emot häng med barnen (mannen jobbar), Play Date och att börja med fotoalbumet för 2021.

Lämna en kommentar

Annons
Annons