Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 4 2022 ♥

Veckorna går snabbt och vi är redan inne i slutet av januari. Det är fredag igen och jag vill sammanfatta och plocka fram det bästa från den här veckan. Häng med!

Veckans bästa från vecka 4 2022

Veckans vackraste

Jag har sagt det förr, men säger det igen. Jag älskar verkligen mina promenader från och till barnen skola. De ger mig en halvtimmes dos av frisk luft och motion varje morgon och varje eftermiddag när det är jag som lämnar och hämtar. I onsdags eftermiddag var det extra vackert att gå och hämta barnen då jag fick njuta av denna solnedgång under tiden.

Veckans träning

Har tagit det lite lugnare med träningen denna vecka eftersom jag har känt att jag har behövt det. I tisdags skrev jag detta inlägg om just det. Har dock tränat varje dag, men med ett lugnare tempo. Mixen har som vanligt bestått av löpning, styrka och rörlighetsträning. Ett av löppassen bytte jag ut till Powerwalk med styrkestopp, likt det jag länkar till. Så bra träningsupplägg när man behöver ta det lite lugnare.

Veckans mysigaste

Dottern tycker om att se på Bonusfamiljen så igår kväll tog hon och jag lite egentid med varandra och kollade på det medan killarna kollade på en mer grabbig serie. Mysigt!

Yoga i skogen - Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Skogen!! Om du har missat det firade vi Skogens Dag igår. Läs inlägget om hur boostad jag blir av att vistas i skogen. Är det samma för dig?

Rocky Road med nutella - recept

Veckans godaste

Inlägget igår med mina Rocky Road med Nutella är helt klart veckans godaste. Du måste testa att göra dem!

tacorullar recept

Något annat som har varit gott i veckan är dessa tacorullar, som jag lagade till middag igår. Mums!

Veckans mest inspirerande

Vi har Kick-off 2022 på jobbet idag och eftersom jag har full koll på innehållet av den och det alltid är lika härligt att konferera med kollegorna (dock såklart ännu bättre när vi kan ses fysiskt) är jag säker på att det kommer inspirera mycket.

Hälsosam förebild

Veckans mest lästa inlägg

Det var mycket kärlek i det inlägg jag skrev i måndags om hur jag försöker vara en hälsosam förebild för mina barn. Kul att så många av er var inne och läste det!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Från samma kallbadstillfälle skrev jag om att min son tycker att jag är världens modigaste och det fick fin respons på Instagram:

”Mamma, du är världens modigaste!”, sade min 10-åriga son till mig igår när jag badade i den lilla isvaken.🧊❄️😍

Han som aldrig brukar vilja följa med på mina kallbad och som är väldigt skeptisk till att bli kall i onödan. Igår imponerande jag på honom och jag såg att han ändrade sin inställning till det här med kallbad. Inte för att han vill göra det själv, utan för att han ser att det gör gott för mig.

Idag har jag skrivit ett inlägg på bloggen om det här med att vara en hälsosam förebild för sina barn. ❤️ In och läs om du vill!

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Maken fyller år imorgon och jag ser så mycket fram emot att få fira honom hela helgen lång!

Njut av din fredag och helg – gör den till fin!

Lämna en kommentar

Annons
Annons