Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Hurra för bloggen som blir tonåring!

Bloggen blir tonåring - Karinaxelsson.se

I helgen fyllde denna blogg 13 år. Bloggen blir tonåring nu med andra ord. Stort grattis och hurra till den och till allt som den har gett mig!

Bloggen blir tonåring

Jag minns så väl hur det började. Jag hade en längtan i mig att få sprida min kärlek till träning och hälsa till andra. Jag hade gått och tänkt på det ett tag och också blivit inspirerad av andra bloggar om just träning och hälsa.

Så en helg när maken hade besök av sina kompisar och jag satt själv vid datorn i vårt sovrum slog jag till med att skapa min egna blogg. Sedan dess har jag hållit i den och fått med mig massor av lärdomar och fina erfarenheter av den.

Det magiska med att fylla 40 år - från min 40-årsdag

Nu 13 år senare kan jag bland annat konstatera detta:

  • Jag har skrivit hela 6929 blogginlägg. Detta är inlägg nummer 6930! Det är ju galet många, inser jag när jag ser siffran.
  • Bloggen har haft ca 1,3 miljoner unika besökare under dessa år. Wow alltså!
  • Den har också haft mer än 4 miljoner sidvisningar!
  • Men framför allt har jag förhoppningsvis inspirerat ett gäng av er och jag har dessutom lärt känna massor av härliga personer via bloggen.

Vilken glädje!! Kanske blir det minst 13 år till. Hurra för det!!

När jag tittar på siffrorna ovan förundras jag av vad denna lilla blogg ändå har lyckats åstadkomma. Och då är siffrorna bara från 2015 då det var först då jag hade korrekt mätning på plats. De första sex åren finns alltså inte med i statistiken.

Bananbröd recept

Det inlägg som har fått allra flest sidvisningar av dem alla är detta med receptet på mitt sockerfria bananbröd. Så kul! Jag undrar hur många av er som också har testat att baka detta magiskt goda bröd?! Hela 44 363 gånger har det visats!

Karin Axelsson - bygga utegym i trädgården

Det näst mest lästa inlägget är det om hur vi byggde vårt utegym. Även där undrar jag såklart hur många det är som har byggt ett eget utegym efter att ha läst om vårt? Jag vet i alla fall att jag har fått många frågor om det, vilket tyder på ett stort intresse. Detta inlägg har vistas nästan lika många gånger som bananbrödet, dvs 43 449. Wow!

TACK TILL DIG SOM FÖLJER MIG PÅ DEN HÄR BLOGGEN! Utan dig hade bloggen inte varit någonting och jag är så tacksam till det. Hoppas att du vill hänga med ett bra tag till!

Lämna en kommentar

Annons
Annons