Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Den viktigaste personen i ditt liv – Ge den kärlek på Alla Hjärtans Dag

Hej fina du som läser på Alla Hjärtans Dag! Denna dag då vi köper blommor och choklad som aldrig förr. Det är fint och inget jag tycker att vi ska sluta med att göra. Men jag tycker också att vi ska tänka till kring vem som verkligen är den viktigaste personen i våra liv och ge just denna extra mycket kärlek en sådan här dag.

Den viktigaste personen i mitt liv

För mig är självklart min man, mina barn, min syster och pappa de viktigaste personerna i mitt liv. Men den allra viktigaste är egentligen jag själv. För om inte jag mår bra och är lycklig kommer jag inte kunna ge så mycket kärlek, omsorg och engagemang till mina närmaste som jag vill kunna.

Just därför gav jag mig själv det ljuvligare av kärleksbad som jag kan tänka mig igår. Och idag lever jag fortfarande på det.

Det var en blåsig och grå dag igår, men kallbadet i sjön piggade verkligen upp. Så fint det var att få göra det med en vän och dottern!


Älskar den lilla vaken i Mälaren som kallbadsentusiaster har sågat fram. Den håller sig öppen hela vintern eftersom så många badar i den. Igår var vi själva där just den stunden som vi badade, men när vi skulle lämna kom en annan kallbadare dit för att ta ett dopp. Det är så ljuvligt att vi är så pass många som har hittat till detta härliga!

Men för att återgå till ämnet av detta inlägg: Den viktigaste personen i ditt liv. Håller du inte med om att det är du själv? Se i sådant fall till att ge dig själv det bästa och finaste du kan tänka dig denna dag. Skäm bort dig själv och njut av det. Och passa gärna på att strössla kärlek på de du älskar i din närhet också!

Kolla in dessa läsvärda Alla Hjärtans Dag-inlägg:

Lämna en kommentar

Annons
Annons