Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa med februari – Njut av detta i februari!

Karin Axelsson och Semmelgröt

Det är den andra februari och vi har nyss gått in i årets kortaste månad. Den är också ofta årets vackraste vintermånad, enligt mig. Det finns mycket som är fint med denna månad. Här berättar jag vad jag tycker är det bästa med februari.

Det bästa med februari

Vintern är en härlig årstid, speciellt när det är vinter på riktigt. Jag upplever att februari är den månad när vi har som mest vinter sett till snö och kyla. Det njuter jag av!

Februari och snö

Vinter och snö

De flesta år brukar februari bjuda på mycket snö och vackra vinterdagar. Jag har många fina februariminnen från när vi har pulsat i snö, åkt skridskor och pulka samt njutit av en strålande sol.

Februari och ljuset

Ljuset

Dagarna blir längre och längre. Mot slutet av månaden är det ofta fortfarande ljust när jag hämtar barnen på skolan.

Kallbada med barn - Alla hjärtans dag

Alla Hjärtans Dag

Det är fint att få fira kärleken i mitten av månaden. Och att kallbada på Alla Hjärtans Dag, som vi gjorde förra året, är magiskt!

Sportlov

Sista veckan av februari har vi sportlov hos oss. Mina barn pratar redan om att de längtar till sportlovet. De ska få vara hos sin farmor då – vilken lycka!

Semmelgröt

Semmeldagen med Semmelgröt

Semmeldagen eller Fettisdagen brukar oftast vara i februari, men i år är den 1 mars istället. Oavsett kan du passa på att njuta av semlor under hela februari också. Tycker definitivt att du ska testa min Semmelgröt om du inte redan har gjort det. Så fantastiskt god och just nu är det många som googlar upp mitt recept på den, ser jag. 🙂

Visst finns det mycket fint att njuta av under denna vintermånad?!!

Kolla även in dessa inlägg:

Lämna en kommentar

Annons
Annons