Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Från storm och snökaos till en ljusare framtid

Rutiner att hålla fast vid - promenad i skogen i morgonsol

Förra året vid den här tiden i februari skrev jag detta inlägg om att ljuset kommer tillbaka. Det var inte riktigt så det kändes vid gårdagens storm och snökaos, men nu ser jag hoppfullt på framtiden igen.

Från storm och snökaos till en ljusare framtid

När jag klev ut ur dörren denna morgon låg snön tjock på marken och på våra bilar. Det var tydligt att det hade blåst mycket under natten eftersom snön hade drivit iväg och låg lite ojämnt fördelad. Stormen verkar dock ha lagt sig under natten eftersom det nu på morgonen är vindstilla och lugnt.

Vi får njuta av en vacker vit morgon idag och vi vet att ljuset är på väg tillbaka.

Igår kväll skrev jag ett inlägg på Instagram om just detta att ljuset är på väg tillbaka. Bilderna ovan är från första mars förra året och som jag ser fram emot att snart springa den slinga i vår skog som får mig att möta soluppgången efter denna uppförsbacke. Det är magi det!

Jag ställde frågan på Instagram vad andra ser fram emot nu när ljuset kommer tillbaka och fick bland anat dessa svar:

  • Svalorna som flyger högt
  • Ljusa morgonpromenader
  • Sitta i solväggen

Jag kan skriva under på att jag ser fram emot dessa saker också. Det är helt okej med snökaos och storm så länge jag vet att ljuset är på väg och jag vet att jag får göra mer av de sakerna snart.

Hos oss går nu solen upp vid klockan 07.06 och den går ner klockan 16.59. Vi får alltså njuta av ljuset i tio timmar som det är nu. Och mer ska det bli!

Lämna en kommentar

Annons
Annons