Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Nyttiga grötrecept – Mina godaste recept på gröt

Semmelgröt

Visst är det gott att starta sin dag med en portion varm gröt nu när det är den kalla perioden på året? Det tycker jag i alla fall. Här kommer därför ett inlägg med mina bästa och godaste nyttiga grötrecept. Bland dem finns också några kalla favoriter. Låt dig inspireras!

Nyttiga grötrecept – Mina favoriter!

Det är visserligen svårt att välja bara ett fåtal grötvarianter när det finns så många goda. Men här delar jag med mig av dem som är mina absoluta favoriter när det kommer till grötrecept.

Havregrynsgröt med stekt äpple - recept

Havregrynsgröt med stekta äpplen. Alltså hur gott! De stekta äpplena bidrar med god sötma och det är extra härligt att även toppingen är varm.

Gröt med äpple och granatäpple

Det är också gott att toppa gröten med både äpple och granatäpple. Här får du ett recept på både chiagröt och mannagrynsgröt med just den toppingen.

Frögröt från Risenta med äpple och kanel

Denna frögröt med kanelrostade cashewnötter är helt magisk. Mums!

Karin Axelsson och Semmelgröt

Eftersom det snart är Semmeldagen måste jag ju tipsa om min magiska semmelgröt också. Den får du bara inte missa!

ugnsbakad-grot-paron-recept-1

Så har vi ugnsbakad gröt, som vi verkligen inte får missa i detta sammanhang. Det är ju så gott och det går att variera den i all oändlighet med olika bär och frukter. Här hittar du min samlingssida för ugnsbakad gröt.

Kall havregrynsgröt med äpple och kanel

Så kommer vi till ett gäng kalla grötrecept också. Här hittar du en ljuvlig receptsamling med olika sorters kall gröt. Nu när det snart börjar bli varmare ute är det också dags att ställa om till mer kall än varm gröt, i alla fall för min del.

Hoppas att du fick dig lite grötinspiration!

Lämna en kommentar

Annons
Annons