Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Aprilaktiviteter

Vitsippor i vas

Jag går alltid in i en ny månad med ett sinne av förväntan och glädje inför just den månaden. Tycker att det är så härligt att se fram emot månaden och allt härligt som går att göra denna tid på året. Imorgon går vi in i april och här kommer mina tips på aprilaktiviteter!

Aprilaktiviteter

Just april är en så fin månad på många sätt. När jag kollar mitt arkiv ser jag att jag har skrivit om denna månad flera gånger tidigare med värme och en fin förväntan. Idag den sista mars vaknade vi till tio minusgrader ute och jag inser att april nog kommer börja lika kallt i år som det gjorde förra året.

Vitsippor i vas

Här hittar du mitt inlägg från förra året när jag skrev om de vårtecken jag hade hittat trots att april var kall. Hoppas på att kunna säga samma sak om någon vecka!

Att plocka de första vitsipporna är en typiskt fin sak som jag kommer njuta av att få göra snart igen.

Träning i trädgården i underställ

Vad ser jag mer fram emot i april då? Jo, mycket av det som jag skriver om i detta inlägg om saker, och framför allt utomhusaktiviteter, jag vill göra i april. Jag ser fram emot att yoga utomhus i trädgården, fortsätta att fröså och kanske till och med börja med odlingarna i växthuset. Jag kommer njuta av de blommor som börjar spira både i trädgården och i skogen. Jag älskar ju alltid att vara utomhus, men det ska bli extra härligt i april när ljuset kommer alltmer och vi kanske till och med kan springa i shorts om vi har tur.

Karin tränar under körsbärsträden

Vidare ser jag fram emot en och annan tur med vår Mustang och andra härliga vårutflykter. Kanske har vi också glädjen av att få njuta av körsbärsblomningen i Kungsträdgården i april och då ska jag helt klart förlägga ett träningspass där.

Andra aprilaktiviteter jag vill tipsa om:

  • Passa på att njuta av kvällarna nu när de är ljusa. Gör en utflykt och ta med middagen som en matsäck dit.
  • Gå långa skogspromenader och lyssna på fågelkvittret.
  • Njut av god påskmat och allt annat som hör påsken till.
  • Gör som Ronja: Skrik det stora vårskriket!

Här får du ännu ett inlägg om vad jag vill göra i april. När jag läser det blir jag sugen på att fröså basilika i år igen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons