Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

CBD-olja hälsoeffekter – Här får du hälsofördelarna med CBD-olja

Arktis Naturals CBD-olja

Detta inlägg är sponsrat av Arktis Naturals

CBD-olja har fått alltmer uppmärksamhet på sista tiden. Men vad är det och vilka hälsoeffekter får du av denna olja? I detta sponsrade inlägg, som jag skriver i samarbete med Arktis Naturals, reder jag ut detta.

CBD-olja hälsoeffekter

Forskningen har hittills kunnat bekräfta flera av CBD-oljans hälsoeffekter, men det behövs fortfarande mer forskning för att kartlägga alla de positiva effekter som CBD har på kroppen. Nedan följer några av de vanligaste sjukdomarna och hälsotillstånden där CBD-olja uppges kunna göra nytta.

  • Smärtlindrande och inflammationshämmande
  • Minskning av ångest och stress
  • Motverkning av inflammationer
  • Minsking av epilepsianfall
  • Förbättring av sömnen
  • Minskad smärta
  • Stärkt immunförsvar
  • Återhämtning av muskler

Är det lagligt med CBD-olja?

Det är helt lagligt att använda CBD-olja i Sverige och inom EU. Enligt EU-regleringar måste CBD-olja innehålla mindre än 0,2 procent THC för att vara tillåtet. I Sverige har högsta domstolen bestämt att CBD-olja inte får innehålla THC. Läs mer om lagligheten av CBD-olja i Sverige här.

Arktis Naturals CBD-olja

Arktis Naturals CBD-olja

Jag har testat denna CBD-olja från Arktis Naturals. Deras fokus är på att hjälpa idrottare och människor med en aktiv livsstil att optimera både kropp och sinne. Detta genom att maximera sin sömn, återhämtning och prestation samt att hjälpa till att minska stress och ångest.

Deras produkter är 100% naturliga, veganska, glutenfria, labbtestade och innehåller 0% THC.

Hur använder man oljan? 

Applicera önskad mängd droppar under tungan och låt dem absorberas där i 60-90 sekunder. På så sätt kommer CBD-oljan in i blodomloppet snabbast.

Detta inlägg är sponsrat av Arktis Naturals

Lämna en kommentar

Annons
Annons