Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Jag ska sluta säga: Ha en bra dag!

Jag gissar att du som jag säger Ha en bra dag! flera gånger om dagen. Det är ju av välvilja och för att vara snälla vi gör det. När jag har reflekterat över meningens betydelse har jag dock kommit fram till att jag ska sluta säga det.

Varför? Jo, för att vi själva kan skapa oss en bra dag. Det handlar inte om att ha eller att den blir. Det är upp till oss själva att göra dagen bra.

Istället ska jag säga:
❣️Njut av dagen!
❣️Gör dig själv en bra dag!
❣️Se till att maxa dagen!

Visst hör du skillnaden?!! En helt annan grej.

Denna insikt fick jag vid gårdagens löprunda, alltmedan himlen var så här vackert rosa. Som vanligt var löprundan härlig och den fick mig att starta den dagen på bästa sätt. Jag gav mig själv en bra start, helt enkelt!

Imorse när jag lämnade barnen på skolan praktiserade jag det jag precis har kommit fram till. Till sonen sade jag: ”Se nu till att skapa dig den bästa dagen idag!” Han sade ja och vinkade hejdå.

Så nu avslutningsvis till dig: Se till att skaffa dig en bra kväll/dag, beroende på när du läser detta.

Lämna en kommentar

Annons
Annons