Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

10 veckor utan kaffe – Det här dricker jag istället

10 veckor utan kaffe - Karin Axelsson

Som du kanske minns skrev jag för ett tag sedan att jag har slutat med kaffe. Nu har jag hållit mig borta från kaffe i tio veckor och har hittat till ett liv helt utan kaffe. Här berättar jag mer om dessa 10 veckor utan kaffe och vad jag dricker istället, som inte innehåller koffein.

10 veckor utan kaffe

Hade du frågat mig för något halvår sedan hade jag aldrig trott att jag skulle lyckas med detta. Men nu står jag här utan att ha druckit kaffe på tio veckor och saknar det inte det minsta.

Varför gillar jag livet utan kaffe då? Jo, jag känner mig mer fri. Att inte vara beroende av något överhuvudtaget ger verkligen en frihetskänsla. Jag känner mig också mer lugn och harmonisk. Vem vill inte känna så liksom?!!

Pukka te

Det här dricker jag istället för kaffe

Vad dricker jag istället då? Jo, lite mer grönt te än innan blir det och jag har hittat mina favoriter.

Pukka har fantastiskt goda teer och de jag dricker mest av nu är Vanilla Chai och Wild Apple & Cinnamon. Båda är koffeinfria och så ljuvliga!

Pukka te

Jag dricker inga ofantliga mängder te, utan blir en eller två koppar om dagen. I övrigt fungerar det bra med vatten för mig. Det här med att gå upp på morgonen och inte behöva dricka kaffe det första jag gör är ljuvligt att slippa. Ett glas kallt vatten direkt på morgonen räcker gott och väl för mig.

10 veckor utan kaffe kommer sannolikt bli många fler sådana veckor.

Lämna en kommentar

Annons
Annons