Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Innerst inne är jag den där lilla blyga flickan

Innerst inne är jag en liten blyg flicka - Karin Axelsson

Som barn och ungdom var jag väldigt blyg. Men under ett år i Tyskland efter studenten blommade jag ut och blev till och med lite kaxig.

Sedan dess har jag vågat göra det jag har velat, även om jag har varit rädd.

Så när jag var ny i min säljchefsroll och jag undrade hur jag skulle klara av det fick jag kommentaren ”Du har så mycket pondus”.

Jag pondus?

Tydligen uppfattades jag ha det fastän jag inombords fortfarande kände mig som den lilla blyga flickan.

Sedan dess har jag gått in i alla möten, dialoger och tuffa situationer med just pondus!

Vi kan alla om vi vill

Vad vill jag säga med detta inlägg? Jo, att vi kan bli det vi vill bli, bara vi kämpar för det. Viljans kraft är så stark och om du bara vågar kliva utanför din comfort zone kan du åstadkomma i princip vad som helst.

Det spelar ingen roll om du är blyg, rädd eller försiktig som människa. Även du kan hitta vägar för att uppnå det du vill. Eller så är det åt andra hållet som en av mina följare på Instagram beskriver det:

Personligen så anser jag att blyga/introverta människor bidar sin tid. När de väl ”blommar” ut så är det huvudet på spiken på det mesta. Själv är jag tvärtom och hade stor hjälp av min framåtanda när jag var yngre, men idag kan jag tycka att det är bättre att ”hold your horses” och tänka efter både en och två gånger innan jag säger något.

@johannaalmberg06

Lämna en kommentar

Annons
Annons